![]() |
Kahvaltımı Böyle İstiyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahvaltımı Böyle İstiyorum...Evliliğin ilk sabahında, koca erkenden kalkıp sabah kahvaltısı hazırlar ![]() ![]() İlk baharın güneşli bir gününde, oturduğu dairenin balkonunda masayı çiçeklerle süsleyerek işe koyulur ![]() Ocakta çay demlenirken domatesleri, salatalıkları itina ile doğrar ![]() ![]() Hanı derler ya, bir tek kuş sütü eksik ![]() ![]() ![]() ![]() Sakin bir pazar sabahında, itina ile hazırlanmış harika bir sabah kahvaltısı ![]() Karnı tok olanın bile iştahını kabartacak cinsten ![]() ![]() ![]() Yatmakta olan yeni gelin, kocasının yaptıklarından habersiz mışıl mışıl uyumasına devam eder ![]() Koca gayet kibar bir vaziyette karısını uyandırır ve kahvaltının hazır olduğunu söyler ![]() Yeni gelin uykusundan kalkar, lavaboya gidip elini yüzünü yıkadıktan sonra, hava almak için balkona çıkar, bir de ne görsün? ![]() ![]() ![]() Gördüklerine inanamaz ![]() ![]() ![]() Karı-koca birlikte kahvaltı masasına oturduktan sonra koca, karısının gözlerinin içine bakarak; "Karıcığım, bundan sonra sabah kahvaltılarını böyle istiyorum" der ![]() |
![]() |
![]() |
|