![]() |
Hakim Ve Temel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakim Ve TemelTemel dava açmış ve ilk duruşmada Hakim sormuş ; - Nedir şikayetin ? - Hakim bey bu Temel fıkraları var ya,benle Fadime"yi ağızlarına dolamışlar bizi rezil ediyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Senin adın Temel mi ? - Evet Temel - İyi de binlerce Temel var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Hakim bey,ben çok iyi biliyorum beni kastediyorlar ![]() ![]() - Bak ama o Temel fıkralarının çoğu belden aşağı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Madem Hakim bey siz böyle takdir ediyorsunuz mesele yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Evet sen olamazsın, başka Temel"dir onlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - İyi hoş da Hakim bey bu dava için köyden kalktım buralara kadar geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Anlat bakalım ![]() ![]() - Bizim bu iri kıyım pazulu Temel Hakim karılarına çok düşkünmüş ![]() ![]() ![]() - Dur,dur be,ne diyorsun sen ![]() ![]() ![]() - N"oldu Hakim bey ? - Daha ne olacak ,benim Hakim olduğumu bile bile Temel hakim karılarına meraklıymış diyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() - Rica ederim Hakim bey, Temel fıkrası için karısı güzel binlerce hakim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|