Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görüşmesi, taraftan, telefon, öteki

Öteki Taraftan Telefon Görüşmesi...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öteki Taraftan Telefon Görüşmesi...

Bölüm doğru mu yanlış mı bilemedim Güldürdüğünden çok düşündüren bir fıkra

Kraliçe Elizabeth, Bush ve Erdoğan ölmüşler ve doğruca cehenneme gitmişler Bir gün Kraliçe Elizabeth;

- Ben Britanya'yı çok özledim Britanya ile konuşmak istiyorum Bakayım ne yapıyor herkes demiş

Telefonu açmış ve 5 dakika konuşmuş ve sonra da dönüp şeytan borcum ne kadar, demiş Şeytan;

- 5 milyon dolar, diye cevap vermiş

Kraliçe vakur bir edayla, derhal bir çek yazmış ve geçmiş koltuğuna oturmuş Bush ,buna fena içerlemiş ve başlamış bağırmaya;

- Ben de, ben de özledim ABD'yi Ben de herkes ne yapıyor, bilmek istiyorum, demiş

O da telefona sarılmış ve 2 dakika konuşmuş ve telefonu kapatmış ve sormuş şeytana;

- Borcum ne kadar, demiş Şeytan;

- 10 milyon dolar, demiş Bush çok bozulmuş ama o da bir çek yazmış ve geçmiş sandalyesine oturmuş

Erdoğan, onları çok kıskanmış, bas bas bağırmaya başlamış

- Benim sıram , benim sıram! Ben de Türkiye'ye telefon açmak istiyorum Bakanlarımla, yardımcılarımla, parlamentodaki herkesle konuşmak istiyorum, demiş Türkiye'yi aramış ve yaklaşık 20 saat konuşmuş, konuşmuş , konuşmuş Sonra da Şeytana sormuş ;

- Benim borcum ne kadar şimdi ? Şeytan;

- 20 dolar ,demiş Erdogan şaşırmış;

- Yirmi dolar mı? O kadarcık mı? demiş Şeytan cevap vermiş;

- Evet Eğer bir cehennemden diğerini ararsan , şehiriçi konuşma oluyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com