Öteki Taraftan Telefon Görüşmesi... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Öteki Taraftan Telefon Görüşmesi...Bölüm doğru mu yanlış mı bilemedim Güldürdüğünden çok düşündüren bir fıkra![]() ![]() ![]() Kraliçe Elizabeth, Bush ve Erdoğan ölmüşler ve doğruca cehenneme gitmişler Bir gün Kraliçe Elizabeth; - Ben Britanya'yı çok özledim Britanya ile konuşmak istiyorum Bakayım ne yapıyor herkes![]() ![]() demiş Telefonu açmış ve 5 dakika konuşmuş ve sonra da dönüp şeytan borcum ne kadar, demiş Şeytan;- 5 milyon dolar, diye cevap vermiş Kraliçe vakur bir edayla, derhal bir çek yazmış ve geçmiş koltuğuna oturmuş Bush ,buna fena içerlemiş ve başlamış bağırmaya;- Ben de, ben de özledim ABD'yi Ben de herkes ne yapıyor, bilmek istiyorum, demiş O da telefona sarılmış ve 2 dakika konuşmuş ve telefonu kapatmış ve sormuş şeytana; - Borcum ne kadar, demiş Şeytan;- 10 milyon dolar, demiş Bush çok bozulmuş ama o da bir çek yazmış ve geçmiş sandalyesine oturmuş![]() Erdoğan, onları çok kıskanmış, bas bas bağırmaya başlamış ![]() - Benim sıram , benim sıram! Ben de Türkiye'ye telefon açmak istiyorum Bakanlarımla, yardımcılarımla, parlamentodaki herkesle konuşmak istiyorum, demiş Türkiye'yi aramış ve yaklaşık 20 saat konuşmuş, konuşmuş , konuşmuş Sonra da Şeytana sormuş ;- Benim borcum ne kadar şimdi ? Şeytan; - 20 dolar ,demiş Erdogan şaşırmış;- Yirmi dolar mı? O kadarcık mı? demiş Şeytan cevap vermiş;- Evet Eğer bir cehennemden diğerini ararsan , şehiriçi konuşma oluyor![]() |
|
|
|