![]() |
Bim'de Eski Sevgiliye Rastlamak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bim'de Eski Sevgiliye Rastlamak![]() Son patitoyu da attım ağzıma ve bim'e doğru yola çıktım ![]() ötesi bim ![]() bağcık bağlayacak ![]() başında anne terliği geliyormuş canlar , ben bunu anladım ![]() bim her zamanki gibi sakindi ![]() ![]() klima lan bu diyerek incelemeye başladım ![]() çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum ![]() "abi bu klima üflemiyor galiba" dedim ![]() ![]() de doğruca patitoların olduğu yere gittim ![]() ![]() bissürü patito yan yana ![]() ![]() ![]() ucuz ![]() ![]() ![]() tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum ![]() ![]() bir zamanlar kulağıma "aşkım" diye yankılanan bir ses şimdi "süt de alalım ![]() dost süt olsun" diyordu ![]() yankılanan bir ses şimdi "yok muratbey kaşar alalım o daha ucuz" diyordu ![]() yavaşça arkamı döndüm ![]() ![]() sevgilimdi bu ![]() bir zamanlar sevdiğim kadındı ![]() gezdiğimiz kadın ![]() ![]() zamanlar aşık olduğum kadındı bu ![]() dost süt, dost peynir, muratbey kaşarları gibi birsürü ürün vardı ![]() zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu ![]() ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkasını döndü ![]() lanet olası bim'de raf diye bir şey yok ki ![]() göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen bim sayesinde saklanamadım ![]() peki size sorarım ![]() sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve kıç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsanız? işte onlar da öyle yaptılar ![]() ![]() ![]() portam manzunca yerden bana bakıyordu ![]() ![]() gözlerine baktım ![]() ![]() bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen ![]() ![]() anne terliği giymiş, parmakları ucundan çıkmış bir ayak ![]() ![]() bu adamla bir zamanlar çıkmıştın ![]() bak bakayım ona ![]() ben en azından yakışıyorum buraya ![]() ![]() böyle düşündüm ama sonra hass*ktir dedim ![]() gibi pijamayla terlikle geziyorum ![]() ![]() görüşmeyeli?" dedim ![]() ![]() ![]() ![]() gerginleşiyordu ortam ![]() "nasıl olsa bu lavuktan bir zarar gelmez" düşüncesi hasıl olduğundan zerre şeyinde değildim herifin ![]() ![]() "niye böyle olduk biz?" der gibi baktım ![]() bana ![]() ![]() anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana ![]() ![]() ![]() ![]() s ![]() ![]() ![]() ![]() gözyaşlarımı saklayarak iki poşet patitoyu ve le portamı yerden aldım ve kasaya gittim ![]() için ![]() der gibi baktı bana, bana bakmasın artık kimse ![]() uzattım, para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü ![]() aklıma geldi ![]() ![]() be ![]() eve giderken serkan geldi yavaşça yanıma ![]() olduğumu anlayabilen tek insan ![]() "abi bir şey diycem ![]() büyük" o günden beri evdeyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|