Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birazda, gülelim

Birazda Gülelim

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birazda Gülelim

Ekmek Varmı?

adamın biri markete girer ve tezgahtara
ekmek varmı diye sorar
-yok
-ekmek varmı
-yok
-ekmek varmı
-yok
-ekmek varmı
-yok dedikya
-ekmek varmı
-eğer bir dada sorarsanseni duvara çivilerim
-çivi varmı
-yok
-ekmek varmı

Maliyeci

Çıplak maymun birgün ormanda yürürken hayvanların can havliyle kaçıştıklarını görür Neler olduğunu sorar etrafta kaçışanlara biri:
-Ormana maliyeci gelmiş, herkes variyeti kadar vergi verecekmiş der
Bunun üzerine karşısına çıkan ayıya neden kaçtığını sorar Ayı:
-Yahu ben de kürk hanımda kürk çocukta kürk ben kaçmayayım da kim kaçsın
maymun biraz daha yürüyünce karşısına kaplumbağa çıkmış Kaplumbağa sen niye kaçıyorsun demiş Kaplumbağa:
-Yahu ben de ev hanımda ev çocukta ev nasıl kaçmayayım Bunu duyan maymun da koşmaya başlamış Epeyi bir koştuktan sonra birden durmuş ve ulan benim kıçım açıkta hanımın kıçı açıkta çocuğun kıçı açıkta ben niye kaçıyorum demiş

Müslüman Erzurumlu

Erzurum'da ermenilerin olduğu dönemde, kurban bayramı Erzurumlular kurban kesiyorlar, bunu gören ermeninin biri arkadaşına;

- Ben de kurban kesmek istiyorum, der

- Olur mu saçmalama Sen müslüman değilsin, kurbanı niye keseceksin ki? diye karşı çıkar arkadaşı

Tabi ermeni kararlı, gidip bir inek satın alır ve eline bıçağı alıp ineğin başına gelir Elindeki bıçakla ineği ve kendini kan revan içinde bırakır ama bir türlü ineğin canı çıkmaz Bunun üzerine ermeninin arkadaşı yanına gelip;

- Ya bu kadar işkence çekeceğine git şu karşıdaki müslüman kahvesine bir tanesinden rica et gelip kessin, der

Ermeni elinde bıçak üstü başı kan içinde kahveye girer

- Bir müslüman arıyorum, der

Kahve halkından biri korkudan "Cacacamiye gittiler, burada müslüman yok" der

Adam camiye gelir ve içeri girip, " Müslümanlar buradaymış, öyle mi?" der Cemaatte çıt yok Sonunda dayanamayıp arkası dönük olan hocayı gösterirler Ermeni hocanın karşısına dikilir; "Burada tek müslüman sensin heralde" Hoca kanlı bıçağa bakar ve "Çim? Ben? Bene müslüman diyenin celmişini ceşmişini"

Damatlar

Bir kayın validenin üç damadı varmış Birgün bunlar tatile denize gitmişler Kayınvalide "bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor" deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış "Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş Büyük damatta hemen kurtarmış Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno laguna üzerinde de bir not "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden" Ertesi gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden" Sıra küçük damadı denemeye gelmiş Ertesi gün yine denize girmiş "Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş Küçük damat "sktr lan boğulursan boğul demiş Kadında oracıkta boğulup ölmüş Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not "Sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınpederin"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com