![]() |
Ayrılmak İstemeyen Bir Erkeğin Son Mesajı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrılmak İstemeyen Bir Erkeğin Son MesajıAyrılmak istediği sevgilisinden kopamayan erkeğin son mektubu Sevgili Amanda Bu sana yazdığım son mektup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiler Joey ![]() Sevgili Amanda Dün gece seni aramamın sebebi o hep görmek istediğin film vardı ya işte televizyonda o gösteriliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joey ![]() Sevgili Amanda Birdenbire ne fark ettim biliyor musun altı çift saki kadehin bende kalmış! Hani sana ben hediye etmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joey ![]() Sevgili Amanda Ne büyük tesadüf değil mi kedim patisiyle telefonun hafıza düğmesine basıyor ve küt diye sen karşıma çıkıyorsun! İyi oldu aslında uzun zamandır konuşmuyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiler Joey ![]() Sevgili Amanda Bu sana yazdığım son mektup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joey ![]() Not: Kırmızı keçeli kalemin var mı? Gerçekten ihtiyacım var ![]() ![]() ![]() Sevgili Amanda Bu sana yazdığım son mektup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joey ![]() Sevgili Amanda Yarın Sevgililer Günü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hep seviyorum Joey |
![]() |
![]() |
|