![]() |
İngilizce Mektup |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İngilizce MektupHello!Can friendim ![]() How are you friendim ![]() ![]() ![]() My'a Question sorarsan best'im Allah'a şükür ![]() ![]() My mother what yapıng ![]() ![]() ![]() ![]() La friendim my father what yapıng ![]() ![]() My brodher'in chıldreni olmuş ![]() ![]() ![]() My school da baya beatiuful going işte ![]() ![]() ![]() ![]() Mail'ime son verirken your'un gözlerinden kiss your'u çok özledim ![]() ![]() ---Türkçesi--- Merhaba can dostum ben cadalozcadi Nasılsın arkadaşım çoluk çocuk nasıl iyidir inşallah bana sorarsan iyiyim Allah'a şükür dünya işte yuvarlanıp gidiyorum ![]() Anam ne yapıyor?keyfi güzeldir inşallah epeydir anamla konuşamıyorum eğer anamı görürsen çok selam söyle La arkadaşım babam ne yapıyor?gine kahveye gidiyor mu?arkadaşlarıyla okey ve batak oynuyor mu?ona söyle sakın yenilmesin ![]() Abimin çocuğu olmuş ![]() ![]() ![]() İngilizce dersi görüyorum ![]() ![]() ![]() Mektubuma son verirken sizin gözlerinizden öpüyorum sizi çok özledim hele bi yaz gelsin geliyorum inşallah |
![]() |
![]() |
|