![]() |
Bir Kerede Anlayana Helal Olsun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kerede Anlayana Helal OlsunYetismis bir kizi olan bir dulla evlendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kerede Anlayana Helal OlsunYani Renksiz Hayal, burada diyor ki mağazaya, pazara eşinizle çıkmayın ![]() ![]() Sonra eşiniz siz kasanın yanında beklerken uzaktan gülerek zafer işareti yapar, sizde indirim var veya bişey kazandık sanırsınız, halbuki eşiniz iki liraymış bunuda alalımmı diyormuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durumda babanızı dedeniz, anne annenizi kızınız sanırsınız gibi bişey diyor sanki ![]() ![]() Hadi aferim de bana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Kerede Anlayana Helal OlsunAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi BÖCÜ DAYI Yani Renksiz Hayal, burada diyor ki mağazaya, pazara eşinizle çıkmayın ![]() ![]() Sonra eşiniz siz kasanın yanında beklerken uzaktan gülerek zafer işareti yapar, sizde indirim var veya bişey kazandık sanırsınız, halbuki eşiniz iki liraymış bunuda alalımmı diyormuştur ![]() ![]() ![]() ![]() Bu durumda babanızı dedeniz, anne annenizi kızınız sanırsınız gibi bişey diyor sanki ![]() ![]() Hadi aferim de bana ![]() ![]() şimdi aklım daha fazla karıştı |
![]() |
![]() |
|