![]() |
Koçum! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koçum!2 haftalık evli bir çift ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evden çıkmak üzere kapıya yöneldiği sırada karısı sorar; "Nereye gidiyorsun hayatım?" Adam soruya duraksamadan; "Bara gidiyorum bi tanem arkadaşlarımla bişeyler içeceğiz ![]() ![]() ![]() Karısı hemen sevecen bir ses tonuyla "Aman da aman benim kocacığım içki mi istiyormuş!" diye hemen minibar"a koşar ve 12 ülkeden 25 degisik içki çeşidini adamın karşısına koyar ![]() ![]() ![]() Adam bunun üzerine; "Benim düşünceli tatlı sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam daha cümlesini bitiremeden kadın hemen mutfağa koşar, derin dondurucudan çıkardığı bardağı koşa koşa adama getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam şaşırmış vaziyette; "Benim güzel kurabiyem ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın; "Aman da aman benim canımın içi kocacığım çerez mi istiyormuş ![]() ![]() Döndüğünde bir tepside 15 çesit çerez, fıstık, fındık, ne ararsanız tabaklara koyup adama getirir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve bunun üzerine kadın ona gülümser; "Aman da aman benim bitanecik kocacığım erkek erkeğe rahat muhabbet etmek mi istiyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|