Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
takım taklavat tamam

&Quot;Takım Taklavat Tamam...&Quot;

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Takım Taklavat Tamam...&Quot;

"Takım taklavat tamam"

Bir karı koca, emekli olduktan sonra göl kıyısında önceden satın aldıkları bir eve yerleşip, yaşamlarının son demlerini huzur içinde geçirmeye karar verirler
Adamın en büyük keyfi balık tutmaktır Küçük bir kayık edinir, balık tutması için ne kadar “takım” gerekliyse yükler
Kadıncağız ise kitap okumayı sevdiğinden, kocası balık tutmaya gittiği saatlerde, ahşap evin balkonunda, sallanır koltuğuna oturup kitap okumayı adet haline getirir
Günler böyle “huzur” içinde geçerken, bir gün adamcağız hastalanır Karısına, “Bugün kendimi iyi hissetmiyorum,” der “Balığa çıkmayacağım
Kadıncağız, kocasının dinlenmesini sağladıktan sonra yine balkona çıkar, sallanır koltuğuna oturur ve kitap okumayı sürdürür
Derken, aklına bir değişiklik yapmak gelir Sandalın, dingin göl suyu üzerinde hafif hafif salındığını görünce, sallanan koltuk gibi olduğunu düşünüp, kitabını kayıkta okumaya karar verir En azından bir değişiklik olacaktır
Kayıkta kitabını okuyup bir yandan da sallanırken, kayık iskeleye bağlı ipten kurtulup uzaklaşmaya başlar
Kadın farkında değildir Gölün ortalarına bir yere geldiğinde, ansızın, büyük bir homurtuyla yanında bir güvenlik motorunun durduğunu fark eder Şaşkınlıkla nerede olduğunu, nasıl oralara geldiğini düşünürken, güvenlik motorunun komutanı jandarma kayıktaki kadına seslenir:
“Hanımefendi, avlanma yasağının olduğu sulardasınız, farkında mısınız?”
Kadın, hala şaşkınlığını üzerinden atamamış halde, “hayır,” der “Farkında değilim
“Yasak bölgede avlanma yapıyorsunuz Sizi merkeze götürmek zorundayım
Kadın büyük bir şaşkınlıkla, “Ama,” der, “ben balık avlamıyorum ki, kitabımı okuyorum Balık tuttuğumu da nereden çıkardınız?”
“Onu bilemem hanımefendi,” der jandarma komutanı “Bakıyorum da, balık tutmak için tüm takımınız tamam
“Ama ben onlara hiç dokunmadım bile
“Ama takımınız tamam, öyle değil mi?”
Kadın, kocasının balık “takımına” çaresizce bakar ve boynunu hafifçe öne eğerek, “Peki,” der “Gidelim Ama karakola gittiğimizde ben de sizin bana tecavüz etmeye kalkıştığınızı söyleyecek ve şikayette bulunacağım
Tam kadını kolundan tutup güvenlik motoruna almaya çalışan jandarma komutanı dehşetle geri sıçrayıp, “Ama hanımefendi, nasıl olur?” diye tepki verir “Daha size dokunmadım bile
Kadın aynı masumlukla jandarma komutanına cevap verir:
“Ama takım tamam, öyle değil mi?”

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com