![]() |
Azrail ! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azrail !*adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alır arabaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför - eee hemşerim kimsin nereye gidersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolcu - ben Azrailim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför alaycı bir tavırla - sen mi Azrailsin der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolcu sakin bir tavırla -sen daha önce Azrail gördünmüde tarif ediyorsun der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför - inanmadım tabii der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yolcu - o zaman 200 metre ileride bir adam daha alacaksın der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gerçekten de adamın dediği gibi şöför 200 metre ilerde bir yolcu daha alır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför yanındakine ![]() ![]() ![]() - ee sen klimsin nereye gidersin der ![]() ![]() ![]() ![]() - abi ben merkezde biryerde indirirsen çok sevinirim adım felanca der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför - yaw şu arkadaki adam bana Azrailim diyo görüyonmu şu herifi hem iyilik ediyoz hemde dalga geçiyor zibidi der ![]() ![]() ![]() ![]() öndeki arkaya bakar ama kimse yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() öndeki - abi arkada kimse yokki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför hışımla arkaya bakar ve - körmüsün be adam arkada oturuyorya der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öndeki arkaya bir daha bakar ve - abi senin kafan iyimi yoksa dalga mı geçiyorsun der ![]() ![]() ![]() bu sefer arkadaki söze girer ![]() ![]() ![]() ![]() - gördünmü der öndeki beni ne duyabilir nede görebilir der şöföre ![]() şöför bir anda dizlerinin bağı çözülür bet beniz atar ![]() ![]() ![]() ![]() arkadaki şöföre ![]() ![]() ![]() - hadi der arabayı kenara çek 2 rekat namaz kıl canını alacam der ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şöför ağlamaklı çaresiz bir şekilde arabayı kenara çeker ve iner arabadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sonra ![]() ![]() ![]() ![]() sonra ne olmuş biliyormusunuz????? adamlar arabayı aldığı gibi kaçmışlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|