![]() |
Bu Yaştasın Ve Hala Cinlere İnanıyorsun !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Yaştasın Ve Hala Cinlere İnanıyorsun !!!Kapı vurulur ve bir erkek kapıyı açar ![]() Kadın: "İyi günler az önce camınız kırıldı ve bunu yapan benim çocuğum, lütfen özrümü kabul edin ne kadar masrafı varsa ödemek istiyorum" der ![]() Adam: "Hiç sorun değil çocuğunuz camı kırdı ve içeri giren top değerli bir vazoya çarptı ve o da kırıldı" ![]() Kadın daha fazla üzülür ve içeri girdiğinde gerçekten bir vazoyu kırılmış görür ![]() "Çok üzgünüm bunun da masrafını ödemek istiyorum" der ![]() Adam: "Hiç önemli değil, aslında çok büyük bir iyilik yaptınız bana" ![]() Kadın: Merakla: "ama camınız ve değerli bir vazonuz kırıldı nasıl olur" der ![]() Adam: "hanımefendi ben bir cinim ve 100 bin yıldır o vazoda hapis kalmıştım, çocuğunuz sayesinde özgürlüğüme kavuştum, dileyin benden ne dilerseniz, Kadın: önceleri şaşırsa da, biraz düşündükten sonra; "Çok güzel ve büyük bir malikane istiyorum" der ![]() Adam: "Bir dakika" der ve kısa bir telefon görüşmesinden sonra; "tamam hanımefendi, malikaneniz hazır" der, "İkinci dileğiniz nedir?" diye sorar ![]() Kadın: sevinç çığlıkları ile; "En güzel kıyafetleri istiyorum" der ![]() Adam: yine kısa bir telefon görüşmesinden sonra; "Tamam, hanımefendi, Versace ve D&G"ya gidip en güzel kıyafetlerden istediğiniz kadar alabilirsiniz" der, Adam: "Son dileğinizi de alabilir miyim" diye sormasıyla Kadın: çıldırmış bir halde; "Dünyanın en güzel mücevherlerini istiyorum" der ![]() Adam: yine kısa bir telefon görüşmesinden sonra; "Tamamdır, yarin tüm mücevherleriniz teslim edilecek" der ![]() Kadın: artik sevinçten çıldırmıştır ![]() Adam: kadına sessizce; "Ee şey hanımefendi, benim de sizden küçük bir ricam olacak" der, "Malum,100 yıldır bir vazodayım, bu sürede hiç kadın yüzü görmedim, benimle bir gece birlikte olabilir misiniz acaba?" diye sorar ![]() Kadın: biraz düşündükten sonra, O"na bu kadar güzel şeyler veren birinin, isteğini geri çevirmemesi gerektiğini düşünür ve "Tamam olabilir"O der, Sabah"a kadar birlikte olurlar ![]() ![]() ![]() Kadın: "32" der, Adam: "Hadi yaa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|