![]() |
Efsane İlanlar | Çok Amaçlı Pick-Up |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Efsane İlanlar | Çok Amaçlı Pick-UpTeknik Özellikleri; ARAÇTA GERİ VİTES MEVCUT OLUP TOPLAM 5 İLERİ 1 GERİ 6 VİTESTİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AİRBAG YOKTUR AMA YERİNE BÜTÜN CAMLARDA KAZ TÜYÜ YASTIK VARDIR KAZA ANINDA HEPSİ AÇILMAKTADIR ARAÇTA EFT-APS -PTT MEVCUTTUR ARACIM ÇOK TASARRUFLUDUR YOKUŞ AŞŞAĞI SALDIĞINIZ ZAMAN HİÇ BENZİN YAKMADAN ÇARŞIYA İNME ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR ARAÇ 0 dan 100 e 3 dakikada çıkmaktadır� SINIFININ EN DOLUSUDUR HERGÜN İÇİNİ DOLDURUR YÜZERİM� KOLTUK MİNDERLERİ YENİ OLUP KESİNLİKLE BURUN KARIŞTIRILIP KOLTUKLARA SÜRÜLMEMİŞTİR ARACIMDA ;YAYAYA ÇARPTIKTAN SONRA KORNAYA BASMA ÖZELLİĞİ OTOMATİKTİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sinyal lambalarıda rize için özel ayarlanmıştır sinyal lambası dönemeçe girdikten 1 dakka sonra yanmaktadır böylelikle trafikte tam bir maganda olabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ARACIM DOĞA DOSTU OLUP ÇEVREDEKİ KÜÇÜK BAŞ HAYVANLAR ALTINDA SÜREKLİ YAVRULAMAKTADIRLAR ![]() ![]() Aracımın xenon farları karşıdan gelen aracı süren kişinin tam gözüne girecek şekilde ışık vermektedir ![]() ![]() Aracın Egsoz Borusu Bizim ordaki çay fabrikasının bacasından daha kara duman atmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() isteyene 1 kilo benzin ile heykelinin önünde ateşe verebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aracımın içinde Gazyağı ve sigara içilmemiştir ![]() ![]() ![]() KURU ÇAY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ARACIMDA KLİMA YOKTUR AMA BEN 4 CAMI AÇIP GEZİYORUM İBRE 80E VURDUMU KLİMA ETKİSİ YARATIYOR ![]() ![]() ![]() 4 LASTİK YENİ OLUP HEPSİ KABAKTIR ![]() ![]() ![]() ARACIMDA KALORİFER YOKTUR ONUN YERİNE ÇOK SERT BİR DİREKSİYON VARDIR ÇEVİRMEYE ÇALIŞIRKEN ZATEN KASLARINIZ SİZİ ISITIR ![]() ![]() ![]() ARACIMDA DEĞİŞMEYEN PARÇA YOKTUR ![]() ![]() ![]() BİR KAÇ DÜZİNE YERDE LOKAL BOYA VARDIR ODA PEK ÖNEMLİ DEĞİLDİR ZATEN TÜM ARAÇLARDA BÖYLE BOYA OLUR ![]() ![]() ![]() LÜTFEN PAZARLIK İÇİN CEPTEN ARAYINIZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2009 RANGE ROVER 5000CC VEYA 2009 MERSEDES SLK İLE TAKAS OLUR ![]() ![]() ![]() BAŞKA TAKAS TEKLİFLERİ KABUL EDİLMEYECEKTİR ![]() ![]() ![]() ![]() lütfen Aracı bağa 1 günlüğüne ver ot kestum olari taşiyayim gibi mesajlar atmayınız ![]() ![]() kaynak |
![]() |
![]() |
|