![]() |
Eczacı Görüyor Gızım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eczacı Görüyor GızımYaşlı kadının biri rahatsızlanır her zaman gittiği eczaneden aynı ilaçları yine almak ister ![]() __Kızım bana şu ilaçlardan bir daha verde dizimin aprısı geçsin der ![]() Eczacı kız bakar teyzenin reçetesine bilgisayardan sgk kayıtlarına bakar __Teyze der , senin bu ilaçlar daha bitmemiş hala sende var onları bitir ondan sonra alabilirsin ! ![]() ![]() Bunun üzerine teyze koşarak eve gelir masanın üzerinde ki ilaçları göstererek, __Gelin, kız gelin , şu ilaçları kaç kere kaldır dedim sana buzdolabına sakla diye, eczaneden bakınca kız burayı görüyorlar, sakla şunları ! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Eczacı Görüyor Gızım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eczacı Görüyor GızımAlıntı: Orjinal Mesaj Sahibi kumsal Yaşlı kadının biri rahatsızlanır her zaman gittiği eczaneden aynı ilaçları yine almak ister ![]() __Kızım bana şu ilaçlardan bir daha verde dizimin aprısı geçsin der ![]() Eczacı kız bakar teyzenin reçetesine bilgisayardan sgk kayıtlarına bakar ![]() __Teyze der , senin bu ilaçlar daha bitmemiş hala sende var onları bitir ondan sonra alabilirsin ! ![]() ![]() Bunun üzerine teyze koşarak eve gelir masanın üzerinde ki ilaçları göstererek, __Gelin, kız gelin , şu ilaçları kaç kere kaldır dedim sana buzdolabına sakla diye, eczaneden bakınca kız burayı görüyorlar, sakla şunları ! ![]() ![]() ![]() ![]() Yatili okuldayim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|