![]() |
Kibarca Hayvan Demenin Kaç Yolu Vardır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kibarca Hayvan Demenin Kaç Yolu Vardır..1- Sen insan değilsin 2- Bizi senden ayıran tek fark düşünebilmemiz 3- Unutmaki insan da hayvandır 4- İnsan evladı senin yaptığını yapmaz 5- Aa bizim rex e ne kadar çok benziyorsun 6- Patilerini uzak tut 7- Havlamayı kesermisin 8- Otçulmusun etçilmi 9- Kışt 10- Kuyruk sallayabiliyormusun 11- Aa bu şey konuşuyor 12- Postun sıcak tutuyormu sıcak havalarda 13- Sizin kış uykusu ne kadar sürüyor 14- Senin bi kabahatin yok tüm kabahat senin ormanını yakanlarda 15- Ulan ne "animalia chordata mammalia carnivora ursidae" (latince ayı) adamsın be 16- Seninde tüy dökme mevsimin gelmiş ha 17- (Kişinin kafası okşanarak) Kim demiş bende hayvan sevgisi yok diye 18- Evrimin hangi aşamasında takılıp kaldığını inan çok merak ediyoruum 19- Tasmanı açanda kabahat 20- Darvin teorisinin kanıtı olarak seni gösterebiliriz aslında 21- Gözlerin ne kadar güzel melül melül bakıyon 22- Sen sus sana kemik atan olmadı 23- Veteriner kliniği yolun sonunda 24- Sizinle belediye ilgileniyor 25- Jurassic park tan kaçmana kim yardım etti 26- Senden insan olmanı bekleyemem bu senin için büyük bir sorumluluk sonuçta aklın yok ama insan taklidi yapabilirsin 27- Hayvanları koruma derneği size yardım ediyormu 28- Dur tahmin ediim memleket Atatürk orman çiftliği hayvanat bahçesi 29- Anan seni doğurmamış z*çmış 30- Aşıların tamamdır umarım 31- Hmmm bu türün konuşabildiğini bilmiyordum gerçekten çok eğitimlisin sanırım |
![]() |
![]() |
|