![]() |
Derbi Geyikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derbi Geyikleri![]() Galatasaray'da hafta içinde teknik direktör Frank Rijkaard'ın yerine Hagi ve Tugay'ın gelmesiyle sarı-kırmızılıların olağanüstü bir atmosferde çıktığı Fenerbahçe derbisi kimsenin beklemediği bir skorla, 0-0 sona erdi ![]() ![]() Twitter'da on binlerce tweet atılırken, facebook'ta birçok fotoğraf ve espri paylaşıldı ![]() ![]() İnternetteki derbi geyiklerinden seçmeler: "Fark arayan Fener gol atamadı ama 3,5 attı ![]() ![]() ![]() - Maçın apaçisi seçilse Colin Kazım seçilirdi herhalde ![]() - Beraberlikle Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası alma ihtimalini aklıma getiren maçtır bir de ![]() - Galatasaray sarı-lacili bir takımdan 4 yeme istihkakını geçen hafta doldurduğu için bu maçta Fenerden gol yememiştir - "7 atıcaz", "üç sonuç var 3-0, 4-0, 5-0 muhuhua", "varımı yoğumu fener'e yatırdım", "niang ilk gol ha ha ha" diyenlerin parasını yarın çatırr çatır yememi sağlayacak maç ![]() - Maçtan sonra Cimbomluların Saracoğlu'nda sevinç turu atmalarını bekledim geçen senelerde yaptıkları gibi ) ![]() ![]() ![]() -Neyse bu beraberlik galibiyet gibi 10 sene daha onlara yeter! -Fenerbahçe taraftarının kendi mabetlerinde yenilmemek için tanrıya buram buram yalvardığı maç olmuştur ![]() - Selcuk Şahin'i aradığımız maç, olsaydı kesin saçma bir gol atardı ![]() - Bu derbide yukarıdaki tarafsızlığını ilan etmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Kimse kazanmamıştır, Fenerbahçe taraftarı sonunda ruhunu kaybetmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - "Beraberliğe seviniyor ezikler" diyene sorarım ben de; geçen sene son maç, yanlış anonsla gelen başka takımın hayali beraberliği üzerine, kim çılgınlar gibi kutlama yaptı? - Yuh, yüz bin kişi derbiyle ilgili tweet atmış ![]() ![]() ![]() - 50 bin Fenerbahçe taraftarının anonsçuya düşme hezimeti paha biçilemez ![]() - İddaa'nın bir sezon boyunca kazanana ödediği parayı çıkarmasına sebep olan maçtır ![]() - 10 yıllık 'Kadıköy cenabetliği'ni sona erdiren bir maçtır, neden sevinmeyelim, manyak mısınız siz? - Çarşı, Fenerbahçe-Galatasaray maçına karşı ![]() - Pek şaşırmadım bugün çıkan sonuca ![]() ![]() -Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki Galatasaray maçları için 11 yıllık namağlup ünvanını 12 yıla çıkardığı maç olmuştur ![]() - Her şeyi anladım da bir teknik direktöre neden lazer tutulur hala anlayamıyorum ![]() - Galatasarayın UEFA Kupası'ndan bile daha fantastik bir destana imza attiği tarihi bir geceydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak |
![]() |
![]() |
|