![]() |
İğrenç Espriler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İğrenç EsprilerSoru: Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden Cevap: anti-patikmiş A: Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü? B: Hayır! A: Demek ki iyi saklanmış ![]() Soru: adamın biri yatmadan önce baş ucuna bi bardak su koyuyomuş nie? Cevap: Çünkü suyun kaldırma gücü war ![]() ![]() ![]() Erkek: Hani biz boy abdesti alıyoz ya ![]() ![]() ![]() Kız: eeeeee Erkek: Sizde girl abdesti mi alıyonuz? uahuahuh Size astronomik bir teklif yapacağım, benimle uzaya çıkar mısınız? Soru: John Wayne'nin ebesinin adı nedir? Cevap: Ebeveyn uhauhauha Soru: Adamın biri hindistanda yürüyomuş ![]() Cevap: "Başıma buda mı gelecekti?" Bu ericson başka erik yok Soru: Yere Düşmeyen Kalem Hangisidir? Cevap: Pilot Kalem Adam 7 gün boyunca nezle olmuş ![]() Sıkılmış bugün de petekle olayım demiş ![]() Soru: Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Cevap: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur ![]() Soru: Adamın biri havuzdan çıkmış Havluyla kurulanmaya çalışıyomuş ama bir türlü kuruyamıyormuş ![]() Cevap: Çünkü adamın yaşgünüymüş Soru: Karnı aç olan eşcinsele nedenir? Cevap: topaç Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda ilk bir hafta sıkabilir demiş ![]() Temel de ilk hafta giymemiş ![]() Almanya'da Almanlar yaşıyorsa Sakarya'da sakarlar mı yaşar? File çorap aldım ![]() -File niye aldın? Kendine alsaydın ya ![]() ![]() Abi sana Sıla'nın selamı var ![]() -Hangi Sıla? -Gayri Safi Milli HaSıla Taşımasuyla neden değirmen dönmez? -Çünkü Taşımasu bir japon kızıdır ![]() -Peki Taşımasu annesinden nasıl su ister? -Mataramasuko ![]() Bankacı fil neden hapise girmiş? -Bankayı hortumladığı için ![]() Her şeyi bilen ördeklere ne denir? -Blendax Kızın biri kitap okurken ölmüş ![]() -Satırbaşına gelmiş ![]() - Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır? -Sabaha karşı -Küçük su birikintisine ne denir? -Sucuk Yerin kulağı vardır benim de kulağım var ![]() ![]() ![]() ![]() Sen o çeteyi tanıyor musun Hangi çeteyi Peçeteyi ![]() Mercedes bile namaz kılmıyor renault clio -Gözlüklerin numaralımı? -Yok kale arkası ![]() ![]() ![]() Cin Ali mavi mürekkebe düşerse nolur? -Blue Jean Çok makbule geçti şimdide Ayşe geçiyor ![]() Yangın dolabını açmışlar nolmuş? Yang çok kızmış! -Alinin selamı var ![]() -hangi Ali? -Şehirlerarası Otobüs termin-ali Erkek ata ne denir? Bayat En güzel çay hangi dağda içilir? Çay bar-dağı'nda Yıkanan Ton'a ne denir? -Washington Kral tahta çıkınca ne yapmış? -Tahtayı yerine takmış ![]() Adamın biri yüzme bilmiyormuş,denize düşmüş fakat bir şey olmamış ![]() Neden? -Adamın tipi kayıkmış ![]() Örümcek adam ağ atamıyormuş,neden? -Çünkü ağ bağlantısı kopmuş ![]() Ben kamyonu sürüyordum,leonardo da vinci ![]() Bir elmanın içinden bir kurt çıkmasından daha kötü ne olabilir? -Bilemediniz iki kurt değil,yarım kurt çıkması! Sarışınlar neden 11'i yazamazlar? -Hangi 1'i önce yazacaklarını bilmedikleri için ![]() 4 ![]() ![]() ![]() İlk 3 e giremediği için ![]() Sarışın pizza ısmarlar ![]() Pizzacı sorar: "6 parçaya mı böleyim, 8 parçaya mi? Sarışın "6'ya böl", der, "sekiz parçayı bitiremem" ![]() 77 yi neden bugüne kadar kimse ayıramamış? -Seven'leri ayırmak günahta ondan Temel kahvede işe başlar,müşterilerden biri seslenir: -Temel bize üç çay, biri açık olsun ![]() -Hangisi? Sıcak buza ne denir? -Hatice ![]() Hangi pansiyonda kalınmaz? -Süspansiyon ![]() Sana bir kıllık yapayım,içine kıllarını koyarsın ![]() Sen şimdi terlemişsindir,ben sana bir terlik getireyim en iyisi ![]() Şoförle konuşmayın,adi herif herkese laf taşıyor! Boşluktaki file ne denir -Fil in the blanks ![]() Geçen gün arkadaslarla firinda patates yiyorduk, firin sicak geldi bahçeye çiktik Cem Uzan, üstünü örteyim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|