Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkralar, kısa

Kısa Kısa Fıkralar

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kısa Kısa Fıkralar

Üniversite öğrencisi olan kardeşimi annem arıyor "Alo Nihal kızım Nihal duyuyor musun?" Kısa bir şaşkınlıktan sonra kardeşim "Nihal kim anne ben Ece" diyor ama annem ısrarla Nihal diye sesleniyor Kardeşimin artık kızdığını anlayınca da bombayı patlatıyor "Kredi kartı ekstren geldi de belki kendini Adnan Ziyagil'in kızı zannediyorsundur diye öyle dedim"

Anneme sürekli "Seni çok seviyorum" diye mesaj atan babama "Hep anneme mesaj atıyorsun! Biz neciyiz insan bir kere de çocuğuna mesaj gönderir" türü bir ton sitemde bulunuyorum gülüp geçiştiriyor Beş on dakika sonra telefonum bipliyor babamdan mesaj geliyor: "Anneni çok seviyorum"

Tavuk almak için marketin kasap reyonuna gidip iki küçük göğüs istiyorum Onlar paketlenirken ben diğer alacaklarımı alıyorum Geri döndüğümde paketlemeyi yapan eleman olanca sesiyle bağırıyor: "İki küçük göğüs sizin miydi?" Evet benim Allah'ın cezası benim!

Temel işte

Üçüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış Tam açılışın yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmış
- Japon " Gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım " diyerek harakiri yapmış
- Amerikali " Gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı " diyerek tabancasını çekip intihar etmiş Tüm bunları izleyen bizim Temel de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş:
- " İyi ki çimento koymamışım, yoksa bunlar gibi mahvolurdum "

Dün gece evime giderken yolun tenhalığından olsa gerek kırmızı ışıkta
geçtim Ardından yurdum polisine alkışı hak ettiricek anons: 'Bacım o
geçtiğin gece lambası değildi, çek sağa'

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com