![]() |
Turkce Demisken... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turkce Demisken...Yıl: 1965 "Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım ![]() ![]() takınacağıma hükûm veremedim, âdetâ vecde geldim ![]() sonra kendime gelir gibi oldum, yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir tebessüm vardı ![]() ![]() şerifleriniz hayrolsun' dedim ![]() ![]() Yıl: 1975 "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ![]() ![]() veremedim, heyecandan ayaklarım titredi ![]() oldum, yüzünde beni rahatlatan bir gülümseme vardı ![]() ![]() verdim, kendinden emin bir sesle 'iyi akşamlar' dedim ![]() ![]() Yıl: 1985 "Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım ![]() ![]() hükûm veremedim, heyecandan ayaklarım titredi ![]() süre sonra kendime gelir gibi oldum, nitekim yüzünde beni ferahlatan bir tebessüm vardı ![]() ![]() akşamlar' dedim ![]() ![]() Yıl: 1995 "Karşıma birdenbire çıkınca çok şaşırdım ![]() ![]() yâni ![]() ![]() bu iş bizi bozar dedim ![]() dedim ![]() ![]() Manitayı tavlamak için doğruldum, artistik bir sesle 'selâm' dedim ![]() ![]() Yıl: 2006 "Âbi onu karşımda öyle görünce çüş falan oldum yâni ![]() ![]() bizi kasar dedim, fenâ göçeriz dedim, enjoy durumları yâni ![]() ![]() ki ben, baktım ki o da bana kesik ![]() ![]() senin ![]() ![]() yavrum?'" Yıl: 2026 "Ven ay vaz si hör, ben çok yâni öyle işte birden ![]() ![]() nov âbi yaa ![]() ![]() ![]() ![]() beybi ![]() ![]() Hâlâ vakit var! ![]() TÜRKÇEMİZ'E SAHİP ÇIKALIM ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|