![]() |
Seni Seviyorum (+16) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum (+16)10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar ![]() Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır ![]() Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar ![]() Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar ![]() ![]() Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar: - "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş ![]() Boynunu nasıl öptüğünü gördüm ![]() Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir ![]() Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim ![]() Unutma ki hayatımız buna bağlı ![]() Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur: - "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu ![]() Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu ![]() Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum!" |
![]() |
![]() |
|