![]() |
Kahraman Trabzonlu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kahraman Trabzonlu![]() Komutan teftis sirasinda bir askere sorar : - Oglum nerelisin? - Marasliyim komutanim Komutan askere bir tokat patlatir ve tekrar sorar : - Oglum nerelisin? - Marasliyim komutanim Komutan askere bir tokat daha patlatir ve tekrar sorar : - Oglum bak iyi düsün! nerelisin? - KAHRAMAN Marasliyim komutanim! - Aferin iste böyle, diyerek diger askere (Temel) döner : - Oglum sen nerelisin? - Kahraman Trabzonluyum Komutanim ! ![]() ![]() İskoçyalı'nın tavuğu İngiliz'in bahçesine yumurtlamış ![]() "Tavuk benim, yumurta da benimdir," diyor ![]() Diğeri: "Benim bahçem, yumurta da benimdir ![]() "Bu böyle sürer gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Al senin olsun, bir yumurta için değmez ![]() Polis, yoldaki trafik kazasına geldiğinde, ambulans arabadaki kadın ve adamı ağır yaralı olarak hastaneye götürmektedir ![]() ![]() ![]() Hayvanı kurtarır ve ona; - Keşke bu nasıl oldu anlatabilsen, der ![]() Maymun; - Ben konuşabiliyorum!! demez mi? Tabii polis çok şaşırır: - Sen bu kazayı gördün mü? - Evet, ben de arabadaydım, ben onların maymunuydum ![]() - Nasıl oldu anlat öyleyse! - Son sürat gidiyorduk ![]() ![]() - Eeee ![]() ![]() - Sonra birlikte marihuana çektiler, - Aman Allahım!!… Sonra…??? - Öpüşmeye başladılar, - Bi dakika bi dakika… Yani şimdi senin sahiplerin arabada son sürat giderken hem içiyor hem esrar çekiyor hem de öpüşüyorlardı öyle mi?? - Aynen ![]() ![]() - Peki bütün bunlar olurken sen ne yapıyordun?? - Arabayı kullanıyordum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|