Temel Çapkınlık Yaparsa |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Temel Çapkınlık YaparsaBizim Temel’in kızlarla arası yokmuş Ağabeyi de bir o kadar çapkınmış Temel de abisinden işi öğrenmek için arabasının arkasına saklanmış Ağabeyi kızın birini almış ve dağ çıkmışlar Yeşili seyrederken abisi sormuş, “kızım evet mi hayır mı?” kız da “ hayır” demiş “İyi o zaman sana ceza, ben arabayla ineceğim, sen yürüyeceksin” demiş ağabeyi ve kızı bırakıp dönmüş Temel bu işten hiçbir şey anlamamış Ertesi gün yine saklanmış arabanın arkasına, ağabeyi yine bir kızı almış ve yine aynı yere gitmişler Aynı soruyu sormuş ve bu kız da hayır demiş, ve ağabeyi “sana ceza, ben arabayla ineceğim, sen yürüme ineceksin” demiş ve kızı bırakıp dönmüş Temel yine bir şey anlamamış bu işten Ertesi gün yine saklanmış, yine bir kız, aynı yer, aynı soru, aynı cevap ve yine ağabeyi “ sana ceza ben arabayla döneceğim, sen yürüyeceksin” demiş ve kızı bırakıp dönmüş Temel tamam ben bu işi kaptım demiş ve bisikletini aldığı gibi Fadime’nin evinin önünde almış soluğu Fadime’yi arkasına alıp kan ter içinde aynı yere çıkarmış Yeşili seyrederken Temel sormuş “kızım evet mi hayır mi?”, kızın da Temel de gönlü varmış ve “evet Temel, evet” demiş Temel de demiş ki “ iyi o zaman sen bisikleti al in, ben yürüme ineceğum! “ |
|