![]() |
Erkekler Hep Aynı :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekler Hep Aynı :))![]() Newyork'ta ikiz kuleler yıkılmadan önce bir adamla bir kadın kulelerin tepesinde akşam yemeği yiyorlarmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Yatalım mı? demiş ![]() ![]() Kadın, birden ayağa kalkmış; -Lanet olsun size, bütün erkekler aynısınız ![]() ![]() ![]() ![]() deyip kendini camdan aşağıya atmış ![]() ![]() 65 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Napıyorsun? demiş ![]() ![]() Kadın ağlamaklı; -Yaşamak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() İngiliz; -Olur m u hiç, hayat güzel, bak, seninle Londra'ya gideriz ![]() ![]() Kadın; -Eee sonra? demiş ![]() ![]() İngiliz; -Orada benim şatom var -Eeee sonra? -Atlara bineriz, av partilerine katılırız ![]() ![]() -Eee, sonra? -En güzel viskileri içeriz -Sonra? -Şöminemizin karşısına geçeriz ![]() ![]() -Eee? -Sonra da yatarız ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın yeniden ağlamaya başlamış; -Allah kahretsin, bütün erkekler aynısınız,lanet olsun, aklınız fikriniz yatakta ![]() ![]() ![]() ![]() 45 ![]() ![]() ![]() düşüyor, hemen kadını belinden yakalamış; -Napıyorsun? demiş ![]() ![]() Kadın ağlamaklı; -Nefret ediyorum, yaşamak istemiyorum, hayat çok kötü ![]() ![]() ![]() ![]() Fransız; -Olur mu? Hayat çok güzel ![]() ![]() ![]() ![]() -Eee, sonra? -Cafelerde otururuz ![]() ![]() -Eee, sonra? demiş kadın ![]() ![]() -Şanzelizede otururuz ![]() ![]() -Sonra? -En güzel yemekleri yeriz ![]() ![]() ![]() -Eee? -Sonra, müzeleri gezeriz, elele tutuşup Eyfel'e çıkarız ![]() ![]() -Eee,sonra? demiş kadın ![]() ![]() -Ordan benim çiftliğime geçeriz ![]() ![]() -Eee,sonra?? -Yıllanmış bi şarap açarız ![]() ![]() -Sonra?? -Şarabımızı içeriz ![]() ![]() -Eee? -Sonra da yatarız ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın yine ağlamaya başlamış; -Lanet olsun size ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ![]() ![]() ![]() ![]() düşüyor ![]() - Ne ediysun? demiş ![]() ![]() Kadın ağlamaklı; -Yaşamak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Temel; -Olur mu, hayat çok güzel daa ![]() ![]() ![]() ![]() -Seninle Rize'ye gideriz ![]() ![]() -Ee, sonra? -Ee, çay toplaruk ![]() ![]() -Ee, sonra? -Yaylaya çıkaruk ![]() ![]() -Ee, sonra?? -Ee, horon teperuk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Baktuk sıkılduk,deniz kenarına ineruk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Denize açıluruk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Ee, hamsi tutaruk ![]() ![]() -Ee, sonra? -Hamsi tava yeruk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Hamsi buğlama yeruk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Hamsikoli yeruk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Hamsili pilav yeruk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Hamsi çorbası içeruk ![]() ![]() -Ee,sonra? -Hamsi reçelu yeruk ![]() ![]() -Ee,sonra?? -Hamsili ekmek yeruk ![]() ![]() ![]() -Ee,sonra?? -Hamsi çorbası içeruk ![]() ![]() -Eeee, yani yatmıycak mıyız ![]() ![]() ![]() Temel kadına bakmış; -Orospii!!! Demiş, atmış kadını aşağıya ![]() ![]() ![]() Temel bu boru değil valla |
![]() |
![]() |
|