![]() |
Çeşitli Fıkralar:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşitli Fıkralar:))Garip Bir Hayvan ![]() Tavşan bir gün ormanda dolaşıyormuş, birden karşısına daha önce hiç görmediği ga…rip bir hayvan çıkmış ![]() - Sen kimsin ben seni daha önce hiç görmedim, demiş - Ben katırım ![]() ![]() Tavşan oradan ayrılmış orman geizisine devam ederken yine karşısına acayip bir hayvan çıkmış ![]() - Sen de kimsin ben seni daha önce hiç görmedim ![]() ![]() - Ben kurt köpeğiyim ![]() ![]() Bizim tavşan onun yanından da ayrılmış, dolaşırken bir de ne görsün acayip görünümlü bir hayvan daha ![]() ![]() - Senin gibi bir hayvanı ilk defa görüyorum sen de kimsin , demiş - Ben devekuşuyum, deyince bizim tavşan söylenmiş: - Hadi len oradan !… ![]() Şakayı Hiç Sevmem ![]() Nasreddin Hoca çarşamba pazarında gezintiye çıkmış ![]() ![]() ![]() -Bana sen mi vurdun? Adam: -Evet ben vurdum ![]() ![]() -Şakamı yaptın yoksa gerçekmi vurdun? Adam: -Gerçek vurdum ne olacak ![]() ![]() -Haa… iyi öyleyse, ben şakadan hiç hoşlanmam da ![]() ![]() ![]() Geçmişten Günümüze Tıp ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() M ![]() ![]() ![]() ![]() İki Bebek ![]() 2 bebek battaniyelerinin altında oturuyorlarmış ![]() -”Sen eykek bebek misin kız bebek mi?” Öteki ellerini havaya kaldırmış: -”Biymiyoyum ![]() ![]() -”ben biyiyoyum akıllım bak…” demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş ![]() ![]() - “Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim ![]() ![]() -”Ama neyden anladın???” diye sormuş öteki… -”Çok kolay akıllım… senin patikleyin pembe benimkiley mavi ![]() ![]() Kırmızı Başlıklı Kız ![]() Kirmizi baslikli kiz ninesine kurabiye götürüyormus ![]() - Kurt çik ordan gördüm seni… Kurt : - Hey Allahim, demis ve ortaya çikmis ![]() Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis ![]() - Kurt çik ordan gördüm seni… Kurt : - Hey Allahim, demis ve yine ortaya çikmis ![]() Kirmizi baslikli kiz yürümeye devam etmis ![]() - Kurt çik ordan gördüm seni… Kurt sinirlenip bagirmaya baslamis : - Ulan gördüysen gördün, rahat rahat bi tuvaletimizi de mi yapamiycaz be! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Çeşitli Fıkralar:)) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çeşitli Fıkralar:))Alıntı: İki Bebek 2 bebek battaniyelerinin altında oturuyorlarmış ![]() -”Sen eykek bebek misin kız bebek mi?” Öteki ellerini havaya kaldırmış: -”Biymiyoyum ![]() ![]() -”ben biyiyoyum akıllım bak…” demiş ve ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş ![]() ![]() - “Sen kız bebeksin ben de eykek bebeğim ![]() ![]() -”Ama neyden anladın???” diye sormuş öteki… -”Çok kolay akıllım… senin patikleyin pembe benimkiley mavi ![]() Ooy yerim ben seni akillim ![]() Paylasim için tesekkurler, ozellikle buna bayildim ![]() Cok tatli ![]() |
![]() |
![]() |
|