![]() |
Polis Telsizinde Geçen Komik Diyaloglar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Polis Telsizinde Geçen Komik Diyaloglar*Heyecanlı bir ses: 'Merkez tarandık ![]() -Merkez: Hayır efendim aranmadınız ![]() * 4512: Merkez alet kontrol ![]() - Merkez: Elinizdeki alet değil cihaz ![]() * 4512: Aletin cihaz olduğu anlaşıldı merkez ![]() * Şoför: Müdürüm, araç intikal etsin mi? - Müdür: Etsin, ama içinde şoförü de olsun ![]() * Merkez: Camide son durum nedir? - 4536: Cenazeler mezarlığa seyir halinde * 4536: Merkez, orta kilolu, kara renkli, boynuzlu tosun kaybolmuş ![]() - Merkez: Anlaşıldı ![]() ![]() ![]() * Merkez: Ananın Yeri'nde (lokanta) kavga ihbarı var ![]() ![]() - 7443: Anlaşıldı Merkez ![]() ![]() * Merkez: Anlaşıldı ![]() - 7553: Kaybolduk merkez ![]() * Merkez: Mevkiiniz? - 4566: Cumhuriyet Caddesi ![]() * Merkez: Tamam mevkiiniz? - 4566: Arabadayız merkez: * 5452: Bahse konu aracı aldık inceliyoruz tamam ![]() - Merkez: Araç alkollü mü? * 5452: Olumsuz efendim, araç dizelmiş ![]() * 4512: Merkez hırsız kaçıyor ![]() - Merkez: Anlaşıldı nereden nereye kaçıyor? * 4512: Şuradan şuraya kaçıyor ![]() - Merkez: Biri 4512'den telsiz alsın, adam gibi tarif etsin ![]() * 3345: Yonca Evcimik konserindeki son durum nedir? - 6220: Henüz Abone'yi söylemedi amirim ![]() * 5433: Caddede şüpheli bir paket var Merkez ![]() - Merkez: Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın ![]() ![]() * 5433: (Üç dakika sonra) Uzman ekibe gerek yok ![]() - Merkez: Çevre güvenliğini alın demiştik ![]() * 5433: Üzerinden kamyon geçti ![]() * 3370: Bir minibüs at arabasına çarpmış, at arabası vefat etmiş ![]() - Merkez: Başın sağ olsun evladım ![]() |
![]() |
![]() |
|