08-03-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sürünen Manşetler
Akraba Evliliğinin :Kaçınılmaz Sonu…

Hakkı ve Düriye Ş çiftinin, akraba evliliği sonucunda dünyaya gelen bebekleri de akrabaları çıktı Kapı komşusu, ‘Duyduğumuza göre; dayılarının, kuzeninin, amca oğluymuş  ’ dedi

Sosyeteden Sıcak Haber  

Sosyetik güzel Şeri K , yeni evine yaptırdığı özel saunasına, ‘Çok sıcak oluyor  ’ diye klima taktırdı

Müthiş Transfer!
Cağaloğlu Hamamnından, Zincirlikuyu’ya…

En gözde tellaklardan Rahmi Ş ‘Bahşişler azalmıştı, sıcakların bastırmasıyla çekilmez oldu Mesleğimi bırakmazdım Ölü yıkayıcılığında karar kıldım ’

Hastalığı Mesleği Oldu…

Tırnak yeme rahatsızlığı olan Şükran Y ‘Önceleri sorun yoktu Ama, kendi tırnaklarım yetmeyince, manikürcüde çalışmaya başladım ’

‘Sigarayı Bıraktım Ama  ’

‘O, beni bırakmıyor  ’ diyerek, polise şikayet eden Hilmi Z ’nin ihbarı ile yapılan baskında, kulak arkasında ve çorabının içinde birer sigara ele geçirildi

Özel Hastanelerde İnsaf Yok!

Hastane masraflarını ödeyemeyen Şakir D , borçuna karşılık 1 ay süreyle hastabakıcılık yapacak Mağdur, ‘Daha önceleri de, yediğim yemek için lokantada bulaşık yıkamıştım Alışığım yani ’ dedi

Halk Eğitim Merkezlerinde, Yeni Bir Hizmet  

‘Hızlandırılmış Bronzlaşma Kursları’ için kayıtlar başlamıştır İlgilenenlerin, merkezlerimize 1 adet fotoğrafla başvurmaları gerekmektedir
Veysel Öktem – Birol Bayram
|
|
|