Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ingilizce, mektup, yazılır

İngilizce Mektup Böyle Yazılır :)

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İngilizce Mektup Böyle Yazılır :)

Hello! Can Friendim My Abuzittin

How Are You Friendim çoluk çhildren How? Best'tir Inşallah

My'a Question Sorarsan Best'im Allah'a şükür World Işte Yuvarlanıp Going'im

My Mother What Yapıng Keyfi Beatiuful'dur Inşallah Epeydir My Mother'le No Speaking Eğer My Mother'i See çok Selam Song

La Friendim My Father What Yapıng Gine Coffeehaneye Going Mi? He Friendsleriyle Coffeehanede Okey And Batak Playing Mi? He'ye Song Sakın Yenilmesin

My Brodher'in Chıldreni Olmuş Boy Mu Girl Mi Olduğunu No Bilmeking Childrenin Boy Mu Girl Mi Olduğunu My'a Song

My School Da Baya Beatiuful Going Işte School'un Başından Beri English Lesson Seeing English'ı Söktüm I'm Speak English şakır şakır Your'a Söz Verdiğim Gibi Mail'ime Son Verirken Your'un Gözlerinden Kiss Your'u çok özledim Hele Bi Swim Olsun My Comeing Inşallah

Kendine Careful Friendim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com