![]() |
İdeal Erkek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İdeal Erkekİdeal Erkek Yaş 22 ![]() Yakışıklı Sempatik Maddi durumu iyi Beni ilgiyle dinleyecek Espri anlayışı gelişmiş Gücü kuvveti yerinde İyi giyinen Her konuda zevk sahibi ![]() Sürpriz yapmayı seven Romantik ve hayal gücü gelişmiş ![]() ![]() ![]() ![]() İdeal Erkek Yaş 32 (Gözden Geçirilmiş Liste) İyi görünümlü, tercihen kafasında saçı olan Arabadan inerken kapıyı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan ![]() Pahalı bir restorana götürecek kadar parası olan Konuşmaktan çok, dinleyen Fıkra anlattığımda katıla katıla gülen Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak kadar gücü-kuvveti yerinde En az 1 kravata sahip Yaptığım yemekleri beğenen Doğumgünü ve yıldönümlerini unutmayan Haftada en az 1 kez romantik olabilen ![]() ![]() ![]() ![]() İdeal Erkek Yaş 42 (Tekrar Gözden Geçirilmiş Liste) ![]() Çok da çirkin değil (Tamam kel olabilir) ![]() Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen ![]() İşinde disiplinli ![]() ![]() Beni dinlerken başını sallayan ![]() Anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardım edecek kadar gücü-kuvveti yerinde olan Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet seçen Şampanya açmayı bilen Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan Çoğu haftasonu traş olan ![]() ![]() ![]() ![]() İdeal Erkek Yaş 52 (Tekrar Tekrar Gözden Geçirilmiş Liste) ![]() Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan ![]() Topluluk içinde gaz çıkarmayan Para isteme alışkanlığı edinmemiş Ben birşey anlatırken uyuyakalmayan Aynı fıkrayı tekrar tekrar anlatmayan Haftasonları poposunu koltuktan kaldıracak kadar gücü-kuvveti yerinde olan Ayağındakı 2 çorap aynı renk olan ve temiz iç çamaşırı ! giyen TV karşısında akşam yemeğinden hoşlanan Adımı unutmayan Bazen traş olan ![]() ![]() ![]() ![]() İdeal Erkek Yaş 62 (Tekrar ve Tekrar Gözden Geçirilmiş Liste) ![]() Küçük çocukları ürkütmeyen Banyonun nerede olduğunu hatırlayan Bakımı fazla masraflı olmayan Mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan ![]() Neye güldüğünü birden unutmayan Yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü-kuvveti yerinde olan Giyinen Lapa yiyeceklerden hoşlanan Dişlerini nereye koyduğunu unutmayan En son ne zamandı, hatırlayan ![]() ![]() ![]() ![]() İdeal Erkek Yaş 72 ( Gözden Geçirilmeye gerek olmayan Liste) Nefes alan!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|