Cep Telefonunuz Konuşsaydı? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Cep Telefonunuz Konuşsaydı?![]() Düşündümde hunharca kullandığımız,yanımızdan ayırmadığımız, şarjı bittiğinde küfürü esirgemediğimiz cep telefonumuz dile gelseydi ![]() Neler söylerdi?![]() ![]() ![]() Aradığınız kişi meşgul ise Sen-Ya alla allaaa niye meşgul kaç saatttir kardeşim bu adamın telefonu? Cep- Kardeşim ![]() Adam kızla konuşuyordur![]() Ya da işi vardır Millet sen gibi boşta mı geziyor![]() Az bekle otuz defa aranmaz ki![]() Duymuyor musun? Meşgul diyorum![]() Hatta sadece demiyorum yazıyorum![]() Ama bu kadar anlayışsız olma çok rica edicem![]() ![]() (veya) Cep- Bak abicim ![]() Gaz vermek gibi olmasın ama bence senin hatun başka biriyle aşna fişnada![]() Bak yarım saattir belli aralıklarla arıyoruz meşgul diyor![]() Sen en iyisimi git yanına![]() Nerde olduğunu da bilmiyorsan kesin seni aldatıyor![]() Benden duymuş olma![]() Hani geçen kavga ettiniz ya o zamandan sonra oldu bence![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradığınız kişiye ulaşılamıyor ise Sen-Hoppalaa ![]() ![]() Sarjı bitti heralde![]() ![]() Cep- Hah ![]() uyu sen uyu![]() ![]() Ben kapalı diyorum hep anasını satiyim![]() Kızım adam iş üstünde yakalanmak ister mi? Sen iki dakka da bir partnere güvenip ararsan olcağı bu![]() Rahat bırakmadın ki adamı ![]() ![]() Hay sizin partnerinize ben yaa ![]() Ulan bu Tel yüzünden uykudan eser kalmadı![]() ![]() Bana bak bigün infilak edeceğim![]() Arayan ebedi ulaşamayacak![]() Söylemedi deme![]() ![]() (veya) Sen- Hah ![]() Gene kapamış telefonu gebermeyesice![]() ulan senin ben![]() ![]() (hede hödö![]() bla bla bla![]() )Cep- Öhömm ![]() Terbiyeni takın erkekliğin sırası değil![]() Madem yapacan ben kulağımı tıkıyımm bari![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesaj Çekerken ise Cep- Ya kardeşim ![]() Güzel sahip![]() Ya şu tuşlarıma azcık yavaş bassan noolur![]() Yetişcek yerin mi var? Ama bak böle hor kullanıyorsun sonra da vay efendim![]() Bozuldu bilmemm ne![]() Nasıl dayanayım ben bu acımasız yaşama![]() Bak 9 tuşundan ses gelmeye başladı artık![]() Ne tarz bi yazı stilin varsa![]() en kullanılmayacak harflerime basıp duruyorsun![]() Olmaz ![]() bu böyle gitmez![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesaj Geldiğinde ise Cep- Ne yazmış ![]() Ne yazmışş![]() ![]() Sen- Sanane ulan sanane iyi geldin be bi rahat bırakta işimize bakalım ![]() Sana mı laf anlatacam hatunu mu kafalıcam şaşırdım heaa![]() ![]() ![]() Cep-Öyllleee miii ![]() Son sözün bu yani![]() Peki al o zaman![]() Çat![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sim kartı yerleştirin Hay senin gibi telefonun ben ![]() ![]()
|
|
|
|