Böyle Olur Temel'in Kazası |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Böyle Olur Temel'in KazasıTemel kullandığı kamyon ile 10 kişiyi ezmiş ve hakim karşısına çıkarmışlar Hakim sormuş: -Anlat bakalım kaza nasıl oldu? Temel, başlamış heyecanlı heyecanlı anlatmaya: -Kamyonumla hamsi taşıydım, yokuş aşağı sallandum Firenüm patlamasın mı? -Eeeee! Demiş hakim -Araba başını almış cidiyi, durdurmanın mümkünati yohtur Yolun sağı duvar, solu duvar Cendüme dedim ki , Ula Temel bu arabayu ancak duvara sürterek durdurabilirsün -Doğru düşünmüşsün Demiş hakim -Baktım ki, acep hangi taraftaki duvara vursam, sağ kaldırıma baktım, 9 kişi yüriy, sol kaldırıma baktım 1 kişi yüriy Hakim meraklanmış: -Eee! Ne yaptın? -Dedim ki cendüme, ula Temel, sağ kaldırıma vursan 9 kişiyi ezecen, sol kaldırıma vursan 1 kişiyi, acele bir karar ver! Hakim: -Oğlum, madem ki başka çıkar yol yok, sola kırıp tek kişiyi ezseydin ya ! Temel: -Ben de öyle captım hacim bey! Hakim öfkelenmiş: - Oğlum tek kişinin yürüdüğü sola kırdığını söylüyorsun, 10 kişiyi nasıl ezdin? Temel : -Ben solda yürüyen adami ezmeyi kafaya coydum ya! Hakim merakla: -Eeeee, anladık? - Kırdım direksiyonu sola, cideyrum adamin üstüne üstüne, derken adam birden sağ kaldirima kaçmasin mi? Ben o adami cözden çikarmişım bi kere, adamin peşinden ben de kirdim direksiyonu sağa… |
|