![]() |
Yeni Doğmuş Bebeğin Günlüğü.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Doğmuş Bebeğin Günlüğü..Yeni Doğmuş Bebeğin Günlüğü ![]() ![]() 1 ![]() böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be gunluk ![]() uykum geldi yine ![]() 3 ![]() memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme ![]() ![]() 4 ![]() bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim ![]() ![]() ![]() 6 ![]() avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi? bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi ![]() ![]() 7 ![]() bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne o ndanmış ![]() ![]() 8 ![]() biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() 9 ![]() çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim o nu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor ![]() ![]() 10 ![]() sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş ![]() bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı ![]() 11 ![]() al işte, başladı yine bir arıza ![]() ![]() ![]() 12 ![]() bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de ![]() ![]() ![]() 13 ![]() annemin suratına s ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 14 ![]() anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem ![]() 15 ![]() topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır o ndan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem ![]() 16 ![]() şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum o nları, o nlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi o nlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben ![]() ![]() ![]() 17 ![]() etrafı daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak ![]() ![]() ![]() ![]() 18 ![]() elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor ![]() ![]() 19 ![]() nihayet o adamin neden eve sadece akşamlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz calışıiyomuş ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ![]() tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık ![]() ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|