Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alalım, alkışları

Alkışları Alalım

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alkışları Alalım

Kadın , 31 , İstanbul

Haftasonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan oğluma "Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?" diye sordum Oğlum tüm sempatikliğiyle cevap verdi; "Evet anne, babam da bakıyor kızlara ben de Ama senin kadar güzelini görmedik!"

Erkek , 23 , Antalya

Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin

Kadın , 25 , İstanbul

Otobüse bindim, her yer dolu, arkaya doğru ilerledim, bir koltuktan tutundum, ayakta duruyorum Hemen önümde oturan, 20'li yaşlara yaklaşmakta olduğunu tahmin ettiğim genç "Oturmaz mısınız?" dedi, hani kalk ayım da oturun anlamında, "Gerek yok, teşekkür ederim, böyle iyi" dedim Kalktı ve "Buyrun, oturun" dedi, "Teşekkürler, iyi böyle" dedim, "Huysuzluk etme, otur dedik, otur işte!" dedi, ne yapayım, oturdum ben de

Kadın , 22 , Ankara

Yolda yürürken güneş gözlüklü, kulaklıklı bit tipin bana baktığını fark ettim Tam yanından geçerken "Gözlük var diye baktığını fark etmediğimi mi sanıyorsun?" dedim Gülerek "Kulaklık var diye duymadığımı mı sanıyorsun?" dedi Herkes hazır cevap olmuş canım

Erkek , 37 , İstanbul

Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen

Kadın , 26 , Ankara

Şiddetli kavgamız sırasında "Gidiyorum ben, bitti!" dediğimde "Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!" diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum

Kadın , 24 , İstanbul

Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!"

Kadın , 26 , Sinop

Duştayım Birden elektrikler kesiliyor Hemen kapıyı açıp anneme bağırıyorum "Anneee, konuş benimle; korkuyorum!" Annem başlıyor konuşmaya "Bu gece de rüyamda dedeni gördüm Mezarının başına gitmişim, 'Baba ben geldim; kalk!' diyorum; o da mezardan çıkıyor; başlıyoruz konuşmaya" Ben korkudan ağlamaya başlıyorum; annem gülmekten çatlıyor

Kadın , 34 , İstanbul

Dün haberlerde çıkan tekstil sektörünün krize girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!"

Kadın , 34 , İstanbul

"Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum" dedi "Ne kadar?" dedim, "Çok" dedi "Ne kadar çok?" dedim "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok" dedi Sustum

Kadın , 23 , İstanbul

Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde Ufaklığın teki de annesinin peş ine takılmış gelmiş Namaz kılınırken sessiz sessiz olanları izleyen çocuğun dudaklarından hayal gücünü ortaya koyan şu cümleler dökülüyor ''Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim! Yatın kölelerim! Kalkın kölelerim!'' Cemaat uzun süre secdeden kalkamadı tabi

Erkek , 28 , İstanbul

Hani benim gönlüm sarhoştu yıldızların altında? Hani sevişmek ahh ne hoştu yıldızların altında? Şarkıda kimse polisten bahsetmemişti

Erkek , 38 , İstanbul

Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti Nasıl oldu ben de anlamadım ama ilk defa bir kadına bu derece kilitlendim Bu durumun farkında olan karımın şu s özleri ile kendime geldim "Bakma faslın bittiyse kavgaya geçeceğim!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Alkışları Alalım

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Alkışları Alalım

Kadın , 26 , Sinop
Duştayım Birden elektrikler kesiliyor Hemen kapıyı açıp anneme bağırıyorum "Anneee, konuş benimle; korkuyorum!" Annem başlıyor konuşmaya "Bu gece de rüyamda dedeni gördüm Mezarının başına gitmişim, 'Baba ben geldim; kalk!' diyorum; o da mezardan çıkıyor; başlıyoruz konuşmaya" Ben korkudan ağlamaya başlıyorum; annem gülmekten çatlıyor

Bu ayni benim simsek cakmasindan korkarken, bizim evdekilerin de üzerlerine simsek cakan kisileri anlatmasina benziyor

Eh bu arada simsek cakmasinda korktugumu da ögrenmis oldunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com