![]() |
Alkışları Alalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alkışları AlalımKadın , 31 , İstanbul Haftasonu babasıyla gezmek için süslenmeyi abartan oğluma "Oğlum çapkınlık mı yapacaksınız?" diye sordum ![]() ![]() Erkek , 23 , Antalya Bir alkış da sınava giderken, 1 GB'lık flash disc'e Kur-an'ı Kerim ve dualar atan, sonra da boynuna asan ve cevşen niyetine kullanan kardeşime gelsin ![]() Kadın , 25 , İstanbul Otobüse bindim, her yer dolu, arkaya doğru ilerledim, bir koltuktan tutundum, ayakta duruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın , 22 , Ankara Yolda yürürken güneş gözlüklü, kulaklıklı bit tipin bana baktığını fark ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek , 37 , İstanbul Bir alkış da Sema ismindeki sevgilisine doğum gününde ''Semaver'' hediye eden arkadaşıma gelsin lütfen ![]() Kadın , 26 , Ankara Şiddetli kavgamız sırasında "Gidiyorum ben, bitti!" dediğimde "Dönerken mutfaktan su getir, sana laf anlatacağım diye boğazım kurudu!" diyen kocamı huzurlarınızda yılın kozalağı seçiyorum ![]() Kadın , 24 , İstanbul Lacivert ceketi, gri pantolonu, kahverengi ayakkabısı ve siyah kemerini bir arada giyen babama annemin yorumu: "Toplama bilgisayar gibi olmuşsun!" Kadın , 26 , Sinop Duştayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın , 34 , İstanbul Dün haberlerde çıkan tekstil sektörünün krize girmesine kocamın yorumu: "Bak bir aydır alışveriş yapmıyorsun, tekstil krize girmiş!" Kadın , 34 , İstanbul "Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın , 23 , İstanbul Ramazanda cemaat toplanmış, teravihde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek , 28 , İstanbul Hani benim gönlüm sarhoştu yıldızların altında? Hani sevişmek ahh ne hoştu yıldızların altında? Şarkıda kimse polisten bahsetmemişti ![]() ![]() ![]() Erkek , 38 , İstanbul Karımla alışveriş merkezinde dolaşırken birden önümüzden inanılmaz güzel bir kadın geçti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Alkışları Alalım |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alkışları AlalımKadın , 26 , Sinop Duştayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu ayni benim simsek cakmasindan korkarken, bizim evdekilerin de üzerlerine simsek cakan kisileri anlatmasina benziyor Eh bu arada simsek cakmasinda korktugumu da ögrenmis oldunuz |
![]() |
![]() |
|