![]() |
Aman Ha Dikkat! Vallahi Hır Çıkar! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aman Ha Dikkat! Vallahi Hır Çıkar!GAZETE BAYİSİNE: -Usta bana her gün, bir Sabah , bir Akşam ver, demeyin ![]() Yoksa gazeteci: -Sana günde bir Posta vereyim yeter, der ![]() Hır çıkar… ![]() MİNİBÜS ŞÖFÖRÜYSENİZ: -Arkadan vermeyen kaldı mı? demeyin Yoksa bir yolcu: -Kaptan ben arkandan uzattım ama sen alamadın, der ![]() Hır çıkar… ![]() LOKANTADA GARSONSANIZ: Çorbasını bitiren müşteriye: -Arkadan ne alırsınız?' demeyin ![]() Yoksa oda: -Sen önce önümdekini kaldır, sonra döner verirsin ![]() ![]() Hır çıkar… ![]() Tıka basa dolu bir otobüse kocanız arka kapıdan, siz ise ön kapıdan binmişseniz şoför bilet isteyince arkadaki kocanıza: - Kocacığım ben önden senin için de verdim sen arkadan verme, diye bağırmayın… Hır çıkar… ![]() Hınca hınç dolu internet cafede boş bilgisayar olup olmadığını öğrenmek için, cafe sahibine: -Boşalan var mı? Diye sormayın ![]() Yoksa oda: -Şimdilik yok ama ilk kalkana sen oturacaksın ![]() Hır çıkar… ![]() Ninenizle dolmuşa binmiş bir genç kız iseniz ve dolmuş şoförüne para ödemek için nineniz size para ödetmek istemediği için: ' -Dur kızım benim ki bozuk ben vereyim, derse sakın olaki; -Aman nine, benimki de bozulacak nasılsa, ben vereyim, demeyin, şoför yanlış anlayıp saldırabilir ![]() Hır çıkar… Bir alışveriş mağazasında çalışıyorsanız ve mağazanızda pantolon fiyatlarında indirim varsa, sakın ola ki; -Pantolonlarımızı indirdik, üst kattaki reyonumuzda sizleri bekliyoruz ![]() Hır çıkar ![]() Erkekseniz eşiniz veya sevgiliniz için çamaşır hediye almak istediğinizde, bayan tezgahtara; -İç çamaşırınız var mı? Diye sormayın ![]() Hele bayan tezgahtar, tereddütle ve utana sıkıla; -Var efendim ![]() ![]() Sakın ola ki; -Görebilir miyim? Demeyin ![]() Hır çıkar ![]() Eğer bir forumda yöneticiyseniz ve bir üyeniz yukarıdaki yanlış anlamaları yazmışsa, sakın ola ki: -Bunlar +18’e girer, yasaaakkk! Demeyin ![]() +18’ci Dırdır da mediter'e destek olur ve Hır Çıkar… |
![]() |
![]() |
|