Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlüğü, karafatmanın

Bir Karafatmanın Günlüğü

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Karafatmanın Günlüğü

Dün gece yine ölümle burun buruna geldim

Kendime bir zarar geleceğinden değil ama karım Cemile ne yapar sonra?

Biz akşam yemeğimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, ama ev sahiplerimizinmisafiri geldiğinden geç vakitlere kadar oturup yatmadılar

Neyse ki konukların gitmesiyle birlikte uykuya daldılar Bir süre ortalığın sakinleşmesini bekleyip, yiyecek toplamaya başladım

Bugün misafirler geldigi için menü çok zengindi Pasta ve börek kirintilarina bayılırız Her neyse ben nevaleyi toplarken birden mutfağın ışığı yandı ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum

Salak adam, ben bir erkeğim Fatma da nereden çıktı? Benim adım Muhittin

Böyle şeyler delikanliyi bozar Hadi beni karımla karistirdin diyelim Sen ne kadar korkak bir adamsin Benim kaç katım büyüklüğünde olmana rağmen bu bağırış da ne böyle?

O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte, sanki ben ona bi şey yapmışım gibi beni kovalamaya başladı Inanın o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak, bardak üzerinde dolaşmamaya çünkü bu adamın karısı çok titiz

Bazen diyorum ki bu gıcıklarin misafiri geldiginde git ortalarda dolaş, böylelikle utanılacak duruma düşsünler

Ama yapamıyorum işte Ne olursa olsun, ekmek yediğin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir

Ben eve geldigim ilk yılları hatırlıyorum da ne güzeldi o günler Rahmetlikayınbabam ve kayınvalidem beni evlerine kabul etmişlerdi O zamanlar rahattıkÇünkü ev sahibimiz Riza amca kördü

Bu sebeple evin her yerinde serbestçe dolaşabiliyorduk Hatta Rıza amcayla aynı sofrada yemek yedigimiz günler de oldu Gerçi bizleri görebilseydi nasıl davranırdı bilmem ama O hep yüregimizde yaşayacak

Rıza amcanın durumu pek iyi sayılmazdı, memur emeklisiydi Bu evde rahmetli karısınınmış, bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçeneğimiz yoktu
Ama daha mutlu ve huzurluyduk Rıza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti

Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi ama

Rıza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydık Karşı komşusu Osman Zeki Bey bize geldiginde ceketini asmıştı Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik Ardından Osman Zeki Bey'le birlikte mezarlığa doğru yola koyulduk Rıza amcanın üç tane oglu vardı ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardı Hayırsızlar daha ilk günden evi satışa çıkardılar Evi şu anda oturan adam ve karısı satın aldı

Eve ayak basmalarıyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu Adam sonra iğrenerek cansız bedenleri kağıda sararak çöpe attı Sanki kendisi çok temizmiş gibi Halbuki tuvaletten çıktıktan sonra ellerini yıkamadığına defalarca şahit oldum Şimdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin resmi olan bir ilaç almış, durmadan üzerimize sıkıp duruyor Kayinvalidem Sultan Hanım gençliğinde fotomodel oldugu için bu tür ilaçların üzerinde resmi bulunuyor Hatta bir iki reklam filminde de oynamıştı Ama evlenince mecburen bıraktı Çünkü kayınbabam tam bir Osmanlı erkeğiydi

Bugüne kadar rahmetli Rıza amcanın anısına bu evde oturduk, artık daha fazla dayanacak halimiz kalmadı Eşe dosta haber saldık Kendimize göre bir ev bulur bulmaz taşınacağız buradan

Belki de sizin evinize yerleşiriz, hayat bu belli mi olur?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com