![]() |
Şaka Gibi Meslekler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şaka Gibi MesleklerŞaka Gibi Meslekler ![]() 1-Boyanın kurumasını bekleyen adam: Birleşik Krallık’tan Keith Jackson 30 yıldır oldukça komik görünen bu meslekle uğraşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() 2-Hindistan cevizi düşürücüsü: Ne yazık ki bu meslek sadece tropik bölgelerde yapılabiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3-Sinek toplayıcısı: Bu mesleğin tehlikeli yönü sıtma hastalığı kapabilme problemi ![]() ![]() ![]() 4-Civcivlerin cinsiyetini bulma: Her şeyin sanayileştiği günümüzde bu meslek de hayvan üretim fabrikalarında yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() 5-Kırık yumurta seçicisi: Gıda endüstrilerinde yapılan bu mesleğin amacı, sarı ve beyaz yumurtaları ayırıp kırık yumurtaları da sağlamlarından ayırmak! Günümüzde her şeyin teknolojiden yararlanılarak yapılması bu mesleğin hala elle yapılıyor olmasını değiştirmiyor çünkü oldukça dikkat gerektiren bir meslek! ![]() 6-Popo temizleyicisi: Sumo güreşçilerini bilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7- Gaz koklayıcısı: Doktor Michael Levitt’in 2005’te bir deney için işe aldığı osuruk koklayıcılar resmi olarak ilk o yılda ortaya çıktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şaka Gibi Meslekler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şaka Gibi MesleklerAlıntı: 3-Sinek toplayıcısı: Bu mesleğin tehlikeli yönü sıtma hastalığı kapabilme problemi ![]() ![]() Başakçam, buğday tanem, şimdi anlamadığım birşey var; diyelim ben kobay oldum, sinek benim kanımı mı emecek, yoksa ben mi sineğin kanını? Valla benim kafam karıştı, şu işe bir açıklama getir |
![]() |
![]() |
|