![]() |
Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ??? |
![]() |
![]() |
#1 |
|
Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???ARKAŞLAR ZAMAN MAKİNESİNE BİNSENİZ HANGİ YILA GİTMEK İSTERDİNİZ VE NEDEN???? HADİ BAKALIM ÇALIŞTIRALIM ŞU ZAMAN MAKİNESINI ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ??? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???1999 yılına 1999 yılındaki okul arkadaşlarımı görmek için
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???2030 yılına söyleyemem ama niye gittiğimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???1993 ve ya 94 çok isterdim çook ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???2003 sebpszz fırtına ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JOKER
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???atatürkün yaşadığı zamanda yaşamak isterdim ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
1die
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???1900 lerın basına gitmek ısterdım bu memleketın nasıl yedı düvelden kurtarıldıgına şahit olmak isterdim bende atalarımızın yanında olmayı çok isterdim
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???1980 lere gitmek isterdim sebebi malum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
izmirlihuso
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???1994 yılına gitmek isterdim ![]() ![]() ![]() o doyum olmaz çoçukluğumu tekrar yaşamak isterdim ![]() ![]() dert yok tasa yokk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???orta çağ-kılıç,kalkanın ve okların olduğu zamanları çok istiyorum sonra osmanlı zamanlarına gidip fatih sultan mehmeti görmek tanışmak isterim albert einsteincığımı görmek isterim o yüzden onun zamanlarına giderim ve geleceğe uçarım
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
yagmur34
|
![]() Cevap : Zaman Makinesiyle Hangi Yıla Giderseniz ???Telefonun,televizyonun,bilgisayarın olmadığı yıllara gitmek ve küçük bi kasabada yaşıyo olmayı isterdim
![]() |
|