![]() |
'Pkk Görevini Yapıyor' |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Pkk Görevini Yapıyor'Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Maalesef terör örgütü vahşetini devam ettiriyor ![]() ![]() ![]() Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'la görüşmesinin ardından konakladığı Peninsula Otel'de gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ![]() Başbakan Erdoğan, Siirt'e meydana gelen saldırıda 5 askerin şehit olmasıyla ilgili olarak, “Maalesef terör örgütü vahşetini devam ettiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak |
![]() |
![]() |
![]() |
'Pkk Görevini Yapıyor' |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 'Pkk Görevini Yapıyor'Alıntı: Ben size ikide bir bu tür değerlendirmeleri yapmayı da doğru bulmuyorum ![]() ![]() hiç kimse kusura bakmasın artık ben RTE nin yaptığı bu açıklamaya kocaman bir YUUUUH çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Müslüman bir toplumun dinci yönetimi 5 şehit verdiğimiz olayda bu kadar ruhsuz bu kadar rahat bir açıklama yapıp bir de pkk köpeklerine misyon yüklemesi resmen skandal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir pazar sabahını daha zehir eden pkk'nın ve onun yalakalarının allah cezasını versin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|