Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
intiharı, webcam

Webcam İntiharı

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Webcam İntiharı

Evi terkeden karısını internet üzerinden görüntülü görüşmeyle iknaya çalışan koca, başarılı olamayınca mini kamerayı (webcam) tavana çevirip kendini kemeriyle astı İntiharı izleyen eşin ihbarıyla eve giden komşular kemeri kesti Nabzı atmayan koca, suni teneffüsle hayata döndü

MUĞLA’nın Milas İlçesi’nde, kendisini terk eden eşine intihar girişimini internetten canlı olarak izleten bir kişi, eşinin telefonla yardım istediği komşuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı İlçeye bağlı Kırcağız Köyü’nde yaşayan 35 yaşındaki FS, iddiaya göre 15 gün önce aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan balıkçı eşi 39 yaşındaki DS’yle tartışıp iki çocuğunu da alarak Adana’daki baba evine gitti

Dönmeye ikna edemedi

Telefonla eşini dönmeye ikna edemeyen DS, bunalıma girerek son bir kez eşiyle internet üzerinden görüşmek istedi DS, internetten mini kamerayla (webcam) görüntülü olarak eşiyle görüştükleri sırada, bir anda kameranın açısını değiştirip sandalyenin üzerine çıkarak kemeriyle kendini tavana astı Eşinin intihar girişimini saniye saniye canlı olarak izleyen FS, hemen komşularını telefonla arayarak yardım istedi

Hayati tehlikesi sürüyor

Eve gelen komşulardan Şeref Şenay, kapının kilitli olması üzerine camını kırarak içeri girip tavanda asılı olan DS’yi kemeri keserek indirdi Ardından 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verildi Olay yerine gelen sağlık ekipleri, DS’yi suni teneffüsle hayata döndürdü Milas 75’inci Yıl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan DS, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı DS’nin hayati tehlikesi sürüyor

Geç kalsaydım

Komşusunun hayatını kurtaran Şeref Şenay, camı kırmamış olsa geç kalınacağını belirterek, “Telefon gelir gelmez koşarak eve geldim ve camı kırarak içeri girdim Biraz geç kalmış olsam yapacak bir şey kalmamış olacaktı” dedi Jandarma ekipleri de olayın yaşandığı evde inceleme yaptı

Kaynak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com