|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
başkalarıyla, dudağını, eşinin, kesti, öpüşmesin |
![]() |
Başkalarıyla Öpüşmesin Diye Eşinin Dudağını Kesti, Yedi. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Başkalarıyla Öpüşmesin Diye Eşinin Dudağını Kesti, Yedi.![]() isveç'te bulunan Karloinska Enstitüsü'nde araştırma görevlisi olarak çalışan bir profesör kendisinden boşanmak istediğini söyleyen eşiyle tartıştı ![]() takılmasın diye kestiği parçayı yedi ![]() 'BAŞKASIYLA ÖPÜŞMESİNİ İSTEMEDİM' Polise verdiği ifadede saldırıyı planlamadığını anlatan profesör sözlerine şöyle devam etti: "Onu öldürmek değil cezalandırmak istiyordum ![]() Bir kaç kez bana boşanmak istediğini söylemişti ![]() ![]() Bir daha bir başkasıyla öpüşmesini istemiyordum ![]() Adı açıklanmayan profesörün cinayete teşebbüs suçundan yargılanacağı belirtildi ![]() AMERİKA'DA DA YAMYAM VAHŞETİ DEVAM EDİYOR Geçen ay yaşanan İlk "yamyam" olayında 31 yaşındaki Rudy Eugene otoyolun kenarında Ronald Poppo adlı adamın yüzünü yerken kameralara yansımıştı ![]() Miami'de plajda garip sesler çıkararak etrafındakileri rahatsız eden Brandon De Leon polis tarafından karakola götürülürken memurlara "Sizi yiyeceğim" diyerek saldırdı ![]() Polis memurlarından birinin elini ısırmaya çalışan De Leon'a "Hannibal" filmindeki "yamyam"a takılan maskeye benzer bir maske takıldı ![]() İkinci olay ise Louisiana eyaletinde meydana geldi ![]() ![]() Carl Jacquneaux olduğu saptanan saldırgan Credeur'u ısırdı ve yüzünden parça koparmaya çalıştı ![]() ![]() Sondakika Haber Benim Notum: Haberi şimdi gördüm, bir hayranı da Rojin' in elini ısırmış ![]() ![]() ![]() diye düşünmeden edemedim |
![]() |
![]() |
|