![]() |
Metroda &Quot;Pantolonsuz Günü&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Metroda &Quot;Pantolonsuz Günü&Quot;Metroda "pantolonsuz günü" İmprov Everywhere adıyla dünyanın en kalabalık metropollerinde “eğlenceli ve kaotik” eylemler yapan grup her yıl düzenlediği “Metroda Pantolonsuz” eylemini bu yıl da gerçekleştirdi ![]() ![]() Sosyal medyada başlatılan tüm dünyada "Pantolonsuz metro" gününe katılan 150 kadar aktivist, Londra'da ve İstanbul'da da iç çamaşırlarıyla metroda seyahat ettiler ![]() New York, Washington, Mexico City, Toronto ve Madrid'de de aktivistler bu özel günde pantolonsuz olarak metroya bindiler ![]() "Improv Everywhere" adlı muzip grup tarafından başlatılan şakaya tün dünyada katılanların sayısı binleri buldu ![]() Grubun internet sitesine göre bu yıl 11 ![]() ![]() Katılanlardan metroda sıradan bir günmüş gibi birbirleriyle sohbet etmeleri, iPod dinlemeleri ya da okumaları isteniyor ![]() Toronto'da bu yıl beşincisi yapılan şakada, aktivistlerin pantolonlarını çıkarmakla kalmadıkları, ayrıca ilginç kıyafetler giydikleri de görüldü ![]() Madrid'de ise polis ve güvenlik görevlileri espiriyi komik bulmadı ![]() Yolculuğa başlangıç istasyonuna girmelerinin polis tarafından engllenmesi üzerine pantolonsuzlar ekibi başlangıç noktalarını değiştimek zorunda kaldı ![]() "Improv Everywhere" adlı grup 2001 yılında New York'ta kuruldu ![]() Amaç gruplar halinde biraraya gelerek muziplikler yapıp insanları güldürmek ![]() İstanbul’da "giymeye fırsat bulamadılar" İstanbul’da yapılan eylem ise Levent metro istasyonunda gerçekleştirildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Metrodaki şaşkın bakışlara ise şu cevapların verilmesi istendi: “Bugün pantolonumu evde unuttum”, “Giymeye fırsat bulamadım”, “Pantolonuma kahve döküldü” ![]() ![]() Eylem öncesi uyarılardan biri ise dekolte ve g-string giyilmemesiydi ![]() ![]() Levent metro istasyonunu hiç böyle görmemiştiniz ![]() Metroda "pantolonsuz günü" FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN Kaynak |
![]() |
![]() |
![]() |
Metroda &Quot;Pantolonsuz Günü&Quot; |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Metroda &Quot;Pantolonsuz Günü&Quot;ben kendimi deli zannediyordum ama demekki yalnız değilmişim bende konuyla alakasız birşey söyleyeceğim mesela bende atlet'leri sevmiyorum neden derseniz ne zaman atlet giysem o atlet yerinde durmuyor bir şekilde ne oluyorsa dışarıya çıkıyor çoğunlukla dışarı çıktığını farkedip tekrar düzeltiyorum ama her an dikkatli olamıyorum tabi ![]() ![]() sırf annemin bu atlet meselesi yüzünden defalarca fırça yediğimi biliyorum misal eve geliyorum ilk söz ![]() ![]() "allah kahretmesin senin gibi evladı emi gene atlet dışarda ortalıkda delibayram gibi geziyorsun" böyledir yani ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|