![]() |
Yüce Divan Cevabı Twitter'ı Salladı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüce Divan Cevabı Twitter'ı SalladıKim Milyoner Olmak İster'e katılan siyaset bilimi öğrencisinin 'TBMM başka hangi adla anılır' sorusuna Yüce Divan cevabı vermesi sosyal medya twitterı salladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Twitter'da günün en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başaran yarışmacı Gözde Umay Dalkalı, kendisi hakkındaki tüm mesajları retweet ettikten sonra bazılarına da yanıt verdi ![]() ![]() ![]() -tamm artık basın açıklamamı yapabılrmym hepnız sustugunuza gore =) 1 ![]() -2 ![]() -3 ![]() ![]() ![]() -4 ![]() ![]() ![]() - evet haklısnz şehitlrmze kelle demedm meclisi gördüktn sonra bu şeklde tt olduysm cidden helal olsun bikere daha bana hatta az bile sölemşm! Yarışmacıyı Kızdıran Tweetler * TBMM'nin diger adina yüce divan demek ayip degil, sadece biraz starbucks'dan çikip hayata dönmek lazim ![]() * Neymiş efendim siyaset bilim öğrencisi nasıl olur da yüce divan cevabı verirmiş yıllardır boşuna demiyoruz Sakallı Celal'e kulak verin diye ![]() * TBMM başka hangi adla anılır sorusuna Yüce Divan cevabı veren öğrencinin dersine skype ile Emre Uslu mu baglaniyor? * Kim milyoner olmak ister'de siyaset bilimi öğrencisi tbmm'nin diğer adına "yüce divan" dedi ![]() ![]() ![]() * Siyaset bilimi okuyan biri "millet meclisinin diğer adı yüce divan" diyebiliyorsa bu durum eğitim sorunu değil zeka sorunudur! * Yüce Divan sarışın olmakla doğru orantılı gibi bişey mi ? Okulumuzu rezil eden Gozde Umay Dalkali'ya tebrikler ![]() * Sadece yüce divan'ın ne olduğunu bilmiyor değil daha beteri parlemento'nun da ne olduğunu bilmiyor ![]() Videoyu Göremeyenler Tıklayınız Kaynak |
![]() |
![]() |
|