![]() |
İhanet Üzerine Yazılmış Bi Mektup... |
![]() |
![]() |
#1 |
zeynoo
|
İhanet Üzerine Yazılmış Bi Mektup...Sana hiçbir şey söylemek istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerine baktığım zaman cennet bahçesine geçerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl olsa biterdi bu aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İhanet Üzerine Yazılmış Bi Mektup... |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : İhanet Üzerine Yazılmış Bi Mektup...Sana karşı öfke duymuyorum, kırgın değilim, kızgın değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Valla nereyi alıntı yapayım nereyi diye çok düşündüm bi ara hepsini yapacaktım ![]() harikaydı bitanem emeğine sağlık çok güzel anlatılmış ![]() ![]() ![]() ![]() Kocaman bir yalanı seninle mi yaşadım? Ben kör kuyularda kaynak suyu aramışım ![]() Kabahat sende değil, ben insan tanımamışım ![]()
![]() |
Cevap : İhanet Üzerine Yazılmış Bi Mektup... |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : İhanet Üzerine Yazılmış Bi Mektup...senin okuyan gözlerine sağlık canımcımmm:sm_wink: |
![]() |
![]() |
|