![]() |
Bilen Varmi Yardimm !!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilen Varmi Yardimm !!!!!arkadaslar bizim burada yani avusturyalilar nedense sazani pek yemiyolar benim tanidigim herkez hic yemiyor sebebi ise koku oldugu icin yani toprak ve balcik kokusu gibi bir koku ozellikle buyuk sazanlarda ![]() bazilari diyoki 2 gun kufette temiz suda bekletirsen koku gider diyo bazilarida sutte beklet diyo ben hicbirini denemedim ama sormak istedigim bunun en dogru en iyi sekli nasil bilen varmi ve buyuk sazani en iyi nasil pisire bilirim lezzetli olmasi acisindan BANA BU KONUDA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM TESEKKURLER |
![]() |
![]() |
![]() |
Bilen Varmi Yardimm !!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilen Varmi Yardimm !!!!!indiana6479 arkadaslar bizim burada yani avusturyalilar nedense sazani pek yemiyolar benim tanidigim herkez hic yemiyor sebebi ise koku oldugu icin yani toprak ve balcik kokusu gibi bir koku ozellikle buyuk sazanlarda ![]() bazilari diyoki 2 gun kufette temiz suda bekletirsen koku gider diyo bazilarida sutte beklet diyo ben hicbirini denemedim ama sormak istedigim bunun en dogru en iyi sekli nasil bilen varmi ve buyuk sazani en iyi nasil pisire bilirim lezzetli olmasi acisindan BANA BU KONUDA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM TESEKKURLER Sevgili Yasar Kardesim Sazan baligini pisirmeden once Biber salcasi ![]() ![]() ![]() ![]() Selamlar |
![]() |
![]() |
![]() |
Bilen Varmi Yardimm !!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilen Varmi Yardimm !!!!!Yaşar merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() tatlı su balıklarında balıgın yaşadıgı ortamın dip formasyonuna göre o balık hakkında fikir yürütebilirsin ![]() eger çok çamurlu balçıklı bir dibi olan gölden tutarsan çamur kokması kaçınılmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|