Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bilen, varmi, yardimm

Bilen Varmi Yardimm !!!!!

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bilen Varmi Yardimm !!!!!



arkadaslar bizim burada yani avusturyalilar nedense sazani pek yemiyolar benim tanidigim herkez hic yemiyor sebebi ise koku oldugu icin yani toprak ve balcik kokusu gibi bir koku ozellikle buyuk sazanlarda

bazilari diyoki 2 gun kufette temiz suda bekletirsen koku gider diyo bazilarida sutte beklet diyo ben hicbirini denemedim ama sormak istedigim bunun en dogru en iyi sekli nasil bilen varmi ve buyuk sazani en iyi nasil pisire bilirim lezzetli olmasi acisindan

BANA BU KONUDA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM



TESEKKURLER

Alıntı Yaparak Cevapla

Bilen Varmi Yardimm !!!!!

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bilen Varmi Yardimm !!!!!











indiana6479



arkadaslar bizim burada yani avusturyalilar nedense sazani pek yemiyolar benim tanidigim herkez hic yemiyor sebebi ise koku oldugu icin yani toprak ve balcik kokusu gibi bir koku ozellikle buyuk sazanlarda

bazilari diyoki 2 gun kufette temiz suda bekletirsen koku gider diyo bazilarida sutte beklet diyo ben hicbirini denemedim ama sormak istedigim bunun en dogru en iyi sekli nasil bilen varmi ve buyuk sazani en iyi nasil pisire bilirim lezzetli olmasi acisindan

BANA BU KONUDA BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM



TESEKKURLER







Sevgili Yasar Kardesim

Sazan baligini pisirmeden once Biber salcasisarimsaklimonbiraz sivi yagtuz ve biraz su ile sos yapip sazan etini bunun icerisinde em az 2 en fazla 1 gun bekletirsen o bahsettigin kokular tamamen gider


Selamlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Bilen Varmi Yardimm !!!!!

Eski 08-03-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bilen Varmi Yardimm !!!!!



Yaşar merhaba bu soruna değişik cevaplar gelecektir benim deneyimlerim derki

tatlı su balıklarında balıgın yaşadıgı ortamın dip formasyonuna göre o balık hakkında fikir yürütebilirsin

eger çok çamurlu balçıklı bir dibi olan gölden tutarsan çamur kokması kaçınılmaz ama nispeten dibi sert (kıyılardan belli olur) taşlı bölgelerin sazanı daha kokusuz olurşimdi sana şunu desem en basiti ama agız lezzetin kabul edermi bilmem balıgı iyice yıka ve rendelenmiş sogan ile ovuştur dolapta bekletmutlaka fark eder

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.