Kalamar Köfte |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalamar Köftearkadaşlar kalamarla ilgili iki öneride bulunmak istedim 1- kalamar robottan çekilip kıyma yapılır ve baharatlarla karıştırılıp köfte yapılır ve yağda kızartılır ![]() 2- Yine kıyma yapılmış kalamar aynı miktar kıyma (et) ile yoğrulur ve soğan ve diğer istenen baharatlar eklenip ister mangal ister tavada kızartılır ![]() ikiside güzel oluyor kalamarın sert olması gibi bi problemide kalmıyo afiyet olsun |
|
Kalamar Köfte |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalamar Köfteozan arkadaşlar kalamarla ilgili iki öneride bulunmak istedim 1- kalamar robottan çekilip kıyma yapılır ve baharatlarla karıştırılıp köfte yapılır ve yağda kızartılır ![]() 2- Yine kıyma yapılmış kalamar aynı miktar kıyma (et) ile yoğrulur ve soğan ve diğer istenen baharatlar eklenip ister mangal ister tavada kızartılır ![]() ikiside güzel oluyor sertlik problemide kalmıyo afiyet olsun selam ![]() ![]() ![]() ben bu sıtede abes kacacak yazıya yada kelımeye pek rastlamadım ! ve daha bı dıkkat edılıyor boyle cumleler kurulmaması ıcın sadece fıkrımı soyledım saygılar
|
|
|
|