Midyeyi Nasıl Severek Yiyebilirim??? |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Midyeyi Nasıl Severek Yiyebilirim???arkadaşlar balığa gidip eli boş dönmek de var ancak ben bu boş dönmeyi hiç sevmiyorumcaanım koca koca midyeleri görüp de helebir seferinde topladım eve getirdimfırıngibi bir aletimiz var üstten ızgaralı onun içinde sıcağa maruz bıraktım kabukları a<yrıldıben 3 tane yiyebildim ev halkının alakası dahi olmadıtadını bilmiyolar ve görüntüsü itibarıyle merak dahi etmiyolarbana da kalırsa tadı biraz değişik bu şekilde yani biraz bir iticiliği vardaha fazla yemek ve ev halkına da yedirmek isterimtarif ve önerilerinizi bekliyorum bir konu daha varkıyıdan toplanan midyeleri yemek sağlıklımıdır?bazılarının içinden pütürlü pütürlü bir yapı çıkmakta neden bazıları öyle?içine kummu girmiş oluyor? |
Midyeyi Nasıl Severek Yiyebilirim??? |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Midyeyi Nasıl Severek Yiyebilirim???değerli arkadaşım sen o midyeleri yeme bence Mideye hakkında korkunç raporlar yayınlandı geçen günlerde yememeni tavsiye edeceğimartık ben kendıme ve çocuklara dahi yasakladım tamamen midye olayını kendim çıkartırdım ama 6-7 aydır kesinlıkle ve kesınlıkle yeme olayı yok hele adalar ve marmara raporlarını okuduktan sonra bu konuda kesın olarka bıraktım ayrıca ev halkının yememesıde güzel olmuş hayırlı olmuş yani nasıl yapıldığı konusuna gelınce her çeşidini bilirim ama sen bilme be dostum boşver at onları sevgiler |
|