|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kabenin sahibi koruyucusu yüce allah cc |
![]() |
Kabenin Sahibi Koruyucusu Yüce Allah Cc.&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabenin Sahibi Koruyucusu Yüce Allah Cc.&Quot;Kabenin Sahibi koruyucusu Yüce ALLAH CC ![]() -------------------------------------------------------------------------------- "Kabenin Sahibi koruyucusu Yüce ALLAH CC ![]() http://img119 ![]() ![]() ![]() ![]() Bu resmi cizenin elleri felc olmus ya ibret alinacak resimler bunlar ![]() Bu resmi kim çizdi niçin çizdi bilmiyorum ama bunu Çizenlere Fil vak'asini hatirlatmak isterim ![]() Yemen necasisi'nin fil'lerle destekli büyük ordusuyla, simdiki müzdelife'de karargah kurup Kainatin efendisinin, Dedesi Abdulmuttalib'in develerini Alikoydugunda, Abdulmuttalib yanina gider develerini ister ![]() necasi alayli alayli gülümseyerek ![]() "ben sizin Kabe'nizi yerle bir etmeye geldim" sen'se develerinin- derdindesin der ![]() Abdulmuttalib ona söyle der ![]() "Kabenin Sahibi koruyucusu Yüce ALLAH CC ![]() "Ben develerin sahibiyim develerimi ver der ve alir ![]() kim ne yaparsa yapsin ALLAH vardir er yada gec cezasini bulur bu sahis da elleriyle cizmis ve onlarda felc olmus ![]() ![]() ![]() "Kabenin Sahibi koruyucusu Yüce ALLAH CC ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|