Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baglılığı, sofinin

Sofinin Baglılığı

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sofinin Baglılığı

ibrahim bin ethem hazretlerinin yanına sofilrinden biri gelip sultanım bir şey sorayım: sor der sofi nedir?mürşid nedir?der ibrahim bin ethem hazretleri anlatayım deral sen bu mektubu zamanın padişahı gazneli mahmud a ****ür derhemen mektubu alıp düşer yola yol tam altı ay sürer varır saraya padişah allah dostundan geldini görünce sofiye cok hurmet ederhizmette kusur etmez yorgun oldugunu düşünüp odasını hazırlatır odayı hazırlayan cariye genç bir kadındırşeytan lanetullah hemen devreye girip vesvese vermeye başlarsofi kendini tutamaztam nefine uyup zinaya yeltenirken ibrahim bin ethem mana aleminden gelip onu durdurursonra anladınmı dersofi(mürid) senin gibi olursana mektup verdigimde bana colugumu cocuguma kimbakar evime kimbakar diye sormadan altı ay suren buyola geldınmurşidde benim gibi olur tam sen büyük bir günah işleyecekken allahın izniyle seni kurtardım derve sofi tamamen anlartam bir teslimiyet ornegi allah dostları bu zamanda da var bulup gönul verelim yeterki isteyin allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Sofinin Baglılığı

Eski 08-02-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Sofinin Baglılığı

sa Kardeşim ellerine sağlık Az önce yazdım ama sayfa gitti tekrar yazıyorum

Bu zamanda da var kıyamete kadarda olacak tabi kardeşim Rabbul Alemin onların eksikliğini hissettirmesin

Hikayeyle alakalı derlerki; Gerçek talebe mürşidini ayağına getiren talebedir derler

O talebesi öyle bi talabaymişki zor durumda tam mürşidine ihtiyacı olduğu zaman mürşidinin gelmesi hasıl olmuş

Allaha emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com