![]() |
Allah erkeklere sabr versn:D:D |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Allah erkeklere sabr versn:D:DKADIN- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Söylesene! KADIN- Acelen varsa söylemiyim ![]() ERKEK- Acelem yok ama çikicam, söyle KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme ![]() ERKEK- Ya niye üstüne geliyim ![]() KADIN- Yok bisey yok ![]() ERKEK- Yanlis anladim demek ki ![]() ![]() KADIN- Çik sen, çik ![]() ERKEK- Yok kaçirmam otobüsü bugün ![]() ![]() KADIN- Altinda kalirsin insallah! ERKEK- Ne? KADIN- Bisey söylicem demistim ![]() ![]() ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? KADIN- Git, tamam git! ERKEK- Hey allahim! Ben gene yanlis anladim o zaman ![]() ![]() KADIN- Heeeee! Bes dakka kalmis otobüsün kalkmasina ![]() ![]() ERKEK- Euzübillahiminnnn ![]() ![]() ![]() KADIN- Ne? ERKEK- Yok bisey ![]() KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini aliyom ![]() özlemislerdir seni ![]() ERKEK- Hayatim, hergün görüyorlar beni ![]() KADIN- Özlerler ![]() ![]() giderken çok neseli oluyorsun ![]() ![]() ERKEK- Bi dolu is bekliyo ![]() KADIN- Biliyorum o isleri ![]() ![]() ERKEK- Yok artik, daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba ![]() KADIN- Evet bozuk ![]() diye ![]() ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri ![]() KADIN- Sorun da bu zaten ![]() susuyorum ![]() ERKEK- Güzel karicim niye olmasin! Ya, ben sana ne zaman sus dedim ki? KADIN- Bi de deseydin ![]() ![]() degerlidir bu evde ![]() ERKEK- Yok artik o kadar da degil, iyice abarttin ![]() ![]() KADIN- Ne? O kadar da degil mi? ERKEK- Degil tabii ![]() KADIN- Yani ona yakin ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ne? - KADIN-Avukata gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ya, ne dedim ki ben simdi? KADIN- Allahim bi de soruyo ![]() ![]() ERKEK- Nereye? KADIN- Bi telefunkenden degerli olmadigim bu evden gidiyorum ![]() ERKEK- Hey allahim ![]() KADIN- yuh! ERKEK- Hayir güzelim ![]() ![]() KADIN- Hayvan ![]() ERKEK- Peki tamam ![]() ![]() ERKEK- Sustuuum ![]() KADIN- Susma! ERKEK- Ne? ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Susma! Bisey söyle, kaçma ![]() ![]() mutlu ![]() ![]() ![]() ERKEK- Tamaaam konusalim ![]() ![]() KADIN- Naaparsan yap ![]() ![]() ERKEK- Nereye? KADIN- Odama ![]() ERKEK- Eeeee? KADIN- Ne istiyorsun? ERKEK- Konusmak ![]() KADIN- Günaydiiiin! ERKEK- Eveeet, heh he! KADIN- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Yaa dur! saka yaptim ![]() ![]() KADIN- Hüüüüüü! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Kimin için üzcem, karim diil misin? KADIN- Olmaz olaydim ![]() ERKEK- Tatlim ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Ne? ERKEK- Biraz abartmiyor musun? KADIN- Ben mi? ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum ![]() ERKEK- Ne? KADIN- Hemen esyalarimi topluyorum ![]() ERKEK- Saçmalama! KADIN- Birak kolumu, biraaak! Zorba herif ![]() ERKEK- Tamam ![]() ![]() ![]() KADIN- Uzak dur! Polisi ararim ![]() ERKEK- Yok artik ![]() KADIN- Evet, hirsizsin ![]() ![]() ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Söylicek bisey bulamadin ![]() ERKEK- Bütün bunlari ne zaman yaptigimi düsünüyorum ![]() KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! ERKEK- Hayir ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Tamam ![]() ![]() ![]() ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Gülücek bisey görmüyorum ben durumumuzda ![]() ![]() ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Siritma! Yemin ederim ![]() ![]() ERKEK- Istersen ara ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Peki, hemen çeviriyorum ![]() ERKEK- Nisantasi'ndan gidelim ![]() KADIN- Senin gelmene gerek yok ![]() ![]() ERKEK- Ben de geliyim ![]() ![]() KADIN- Hiii? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi ERKEK- Ajandana not almisin bugün bana söylemek için ![]() ![]() aklima geldi ![]() KADIN- E ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ben de arayip ayirttirdim ![]() KADIN- Inanmiyorum ![]() ERKEK- Giderken aliriz ![]() KADIN- Nereye? ERKEK- Avukata ![]() KADIN- Eee ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata ![]() gidelim ![]() KADIN- Aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Hayatim? KADIN- Efendim? ERKEK- Sen bana ne söylicektin? KADIN- Bosveeeer ! |
![]() |
![]() |
|