![]() |
Seni Seviyorum Allahim (Dedim Cok Yanlizim) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Allahim (Dedim Cok Yanlizim)SENI SEVIYORUM ALLAHIM DEDIM:Cok yanlizim DEDIN: Benki sana cok yakinim Bakara-186 DEDIM: Evet biliyorum sen bana yakinsin ama ben senden uzagim keske bende sana yakin olabilseydim DEDIN: Rabbini sabah aksam,yüksek olmayan bir sesle,kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara, icin icin zikret et ![]() DEDIM: Bu da senin yardimini ister DEDIN: Allahin sizi bagislamasini istemezmiziniz? Nur-22 DEDIM: Tabikii ki, beni affetmeni cok isterim ![]() DEDIN: Öyleyse) Rabbinizden bagislanma dileyin sonra O´na Tövbe edin ![]() ![]() DEDIM: Cok Günahkarim, bu kadar günahla ben ne yaparim? DEDIN: Allahin kullarinin tövbesini kabul edecegini ![]() ![]() ![]() DEDIM: Defalarca tevbe edip tövbemi bozdum, artik yüzüm kalmadi ![]() DEDIN: Allah Aziz ve bilendir, günahlari bagislayan ve kullarinin tövbesini kabul edendir ![]() DEDIM: Bunca günahim var hangisinini tövbesini yapayim? DEDIN: Allah bütün günahlari bagisliyandir ![]() DEDIM:Yine gelsem yine beni bagislarmisin? DEDIN: Allah baska günahlari bagislayan yoktur ![]() DEDIM: Ne kadar güzelsin Allahim! Bilmiyorum bu sözlrin karsisinda nicin böylesine icim icime sigmiyor ve erimeye basliyorum, Seni cok seviyorum ![]() DEDIN: Süphesiz ki Allah Tövbe edenleri sever ![]() BIRDEN: "Ilahim ve Rabbim benim Sen´den baska kimim var" dedim ![]() SEN DE:"Allah kuluna yetmezmi?" Zümer-36 dedin ![]() DEDIM: Senki beni bu kadar cok seviyorsun ve bana karsi bu kadar iyiysin ben ne yapabilirim? DEDIN: Ey inananlar! Allahi cokca zikredin ![]() ![]() ![]() Melekleride size istigfar eder ![]() ![]() Azhap-41-43 ![]() ALINTI ALLAHA EMANET OLUNUZ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Allahim (Dedim Cok Yanlizim)ALLAH razi olsun,emeginize saglik ![]() ![]() DEDIM: Cok Günahkarim, bu kadar günahla ben ne yaparim? DEDIN: Allahin kullarinin tövbesini kabul edecegini ![]() ![]() ![]() DEDIM: Defalarcatevbe edip tövbemi bozdum, artik yüzüm kalmadi ![]() DEDIN: Allah Aziz ve bilendir, günahlari bagislayan ve kullarinin tövbesini kabul edendir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seni Seviyorum Allahim (Dedim Cok Yanlizim)@ebruli´isimli üyeden Alıntı ALLAH razi olsun,emeginize saglik ![]() ![]() DEDIM: Cok Günahkarim, bu kadar günahla ben ne yaparim? DEDIN: Allahin kullarinin tövbesini kabul edecegini ![]() ![]() ![]() DEDIM: Defalarcatevbe edip tövbemi bozdum, artik yüzüm kalmadi ![]() DEDIN: Allah Aziz ve bilendir, günahlari bagislayan ve kullarinin tövbesini kabul edendir ![]() ![]() Amin cümlemizden kardesim Allaha emanet |
![]() |
![]() |
|