![]() |
Adı Sensizlik Belki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adı Sensizlik BelkiCanım yanıyor, içimde bir sızı nedenini bilmiyorum ![]() ![]() Adı Sen'sizlik belki ![]() ![]() ![]() Yada ulaşamamak, ağlayamamak derinden, Kıyamdayken başka yerde, secdedeyken başka yerde olmak ![]() ![]() Yönelememek Sana içten bir aşkla, Canım yanıyor ya Rabbel Alemin, Bir sızı var anlayamadığım, Canım yanıyor Ya Erhamerrahimin Adını koyamadığım, Bugün gitmek istedim buralardan ![]() ![]() Sana yakın olmak için,uzakları yakın yapabilmek için, Çıktım viran şehrimden; daha fazla gidemedim nedense, Bir yağmur başladı sessizce, ER-RAHİM diye fısıldadı paramparça olan yüreğime, İrkildim Ya Rabbelalemin, rahmetine kavuştur beni, Sonra yürüdüm içimde bir ses anlayamadığım, Bir güvercin gördüm sırılsıklam, EL-CELİL dedi içimdeki sese, Ne büyük ![]() Islandım, yorgunum birde acı var içimde nereye baksam seni gördüm ALLAH'IM Bir çocuk tebessümünde, bir yaprağın vedasında mevsime, MALİKÜ'L-MÜLK tecellisini gördüm kara bulutların içinden doğan güneşte ![]() ![]() Sen her şeyin tek sahibi ALLAH'ım, İçimde bir uçurumken hayat, üstelik çıkmazdayken dar sokaklarım EL-MÜHEYMİN sesi kulağımda, Sen aciz kullarını unutmayan, hep gözeten ALLAH'ım, yardım et bu kuluna, Savruluyorum, nereye gitsem bilmiyorum, bir dağa bakıyorum bir mahlukata ![]() ![]() Hepsi rükuda, hepsi kıyamda ![]() ![]() Çiçekler, otlar, toprak secdede ![]() ![]() En küçük mahlukat zikirde, insanlık ise gaflette ![]() ![]() ![]() YA HÂLIK diyor tabiat; adem ise hüsranda, azapta ![]() ![]() ![]() Ey incelik, lütuf sahibi EL-LATİF Ey kusurlardan münezzeh KUDDÜS Ey adalet sahibi EL-ADL Ey büyüklük sahibi EL-AZİM Ey merhamet sahibi ER-RAHMAN Nereye baksam, nereye dönsem sen tecelli ettin, Bir tek insanlıkta görmedim huşu ile yakarış, Her şey Sen'de yaşarken; İnsanlık nefsinde ölmüş Her yer Sen'de iken, insanlık her yerde viran olmuş, Bu viran şehirde, divane dünyada yalnız bırakma bizi UTANIYORUZ RAHMETİ GENİŞ ALLAH'ım (c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizi bize bırakma ALLAH'ım (c ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "ben beni bıraktığım zaman, SeN (c ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yük senden Allahım,çekeceğim,naçarım ![]() ![]() ![]() ![]() selam ve dua ile |
![]() |
![]() |
|